Å få bugs av frontruten

 En av de vanskeligste tingene om rengjøring en frontruten er å bli kvitt de feil guts knust ut alle feilene. Snakk om brutto, yuck. Rengjøring disse irriterende rot trenger ikke være en hard og vanskelig prosess. Faktisk vil du bli overrasket over hvor enkelt det er å være. Alt du trenger å gjøre er å bruke en av følgende metoder, og snart du kommer til en glitrende ren, feilfri frontrute har igjen.

  •  Husholdningenes rengjøringsmidler. En av de enkleste, eller skal jeg si billigste måtene å gå om rengjøring av insectile nastiness er å bruke ting fra rundt huset. Ved å blande ca 3 ss husholdnings vanlig rengjøringsmiddel med omtrent en liter varmt vann. Som alltid, jo varmere vann, jo bedre. Å rengjøre en eller annen grunn ser ut til varmt vann for å gjøre ting enklere, men ikke skadet, bare bruke vann som er varmt nok for deg å plassere i hendene.
  •  Baking Soda. Å gjøre en pasta av natron og vann er en enkel løsning. Påfør lim ved hjelp av et papirhåndkle eller klut som du er villig til å kaste bort etter endt. La pastaen tørke helt før du tørker av med varmt vann.
  •  Avfettingsmiddel. For de spesielle klebrige former for kvalme, prøver ved hjelp av et avfettingsmiddel, for eksempel WD-40. Bare spray det på stedet, og tørke over med filler eller papirhåndklær. Du må kanskje bruke litt av albue fett, men nerven vil bli fjernet.
  •  Vaskehall løsning. Hvis du er i ferd med å vaske bilen din, kan du prøve å "pre-treat" bug flekker bruker noen ufortynnet vaskeløsning. Du kan når som helst auto deler butikken. Overfør konsentrert løsning med en ren klut eller papir håndkle, og etter bruk bare vaske bilen din som du normalt ville, og det vil være ren og fri for feil rusk.
  •  Olive Oil. Tro det eller ei extra virgin olivenolje er brutt for å fjerne bugs fra frontruter. Sug kluten i oljen, og tørk guts med en vridende bevegelse. Når du har gjort dette, kan det hende du trenger å vaske bilen vinduene, så ikke bli overrasket hvis dette skjer.

 Hver av de ovennevnte arbeid på frontlykter og metoder. Hvis du bruker dem, vil du være sikker på at du ikke prøver å rengjøre frontlyktene mens de er på. Gjør, ikke kommer til å skade frontlyktene, men det kan faktisk gjøre det vanskeligere å fjerne feilen forblir som de får "kokt" av varmen fra lampene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha