Å finne ut hva frimurerne tror på

 Det er ingen internasjonal administrativ eller tilsynsmyndighet over frimureriet. Det er ikke noe kontor hvem som helst kan ringe for å få den offisielle global politikk posisjonen frimurerne, fordi det er ingen slik politikk. I USA, har hver stat sin egen Grand Lodge. Men det er grunnleggende tro på alle vanlige, ordinære Masonic organisasjoner til felles.

 Forestillinger av frimureriet kan reduseres til disse tre enkle konsepter. Frimurerne har blitt lært opp til å tro på:

  •  Broderlig kjærlighet: kjærlighet for hverandre og for hele menneskeheten
  •  Relief: Charity for andre og gjensidig støtte for andre Masons
  •  Sannhet: Søket etter svar på de universelle spørsmål om moral og frelse sjelen som bare kan individuell tro om en mann og hans forhold til Gud tilbudet

 Broderlig kjærlighet

 Enkelt sagt, frimurere tror på den gylne regel. Den gylne regelen er en del av alle de store verdensreligion, så det kvalifiserer som den eneste, felles tråd alle trosretninger. Hans mest grunnleggende konseptet er hjørnesteinen i frimureriet, uansett hvor det er formulert:

  •  Buddhismen: "I fem måter bør en clansman minister til sine venner og familie, med sjenerøsitet, høflighet og velvilje, ved å behandle dem som han behandler seg selv, og så godt som hans ord."
  •  Kristendom: "Gjør mot andre det du vil ha dem behandle deg."
  •  Konfusianismen: ÒWhat du ikke vil ha gjort for deg selv, ikke gjør til andre ".
  •  Hinduismen: "Menn utstyrt med fornuft må alltid behandle andre som de selv behandlet som"
  •  Islam: "Ingen av dere er en troende inntil han elsker for sin bror det han ønsker for seg selv."
  •  Jødedommen: "Du skal elske din neste som deg selv."
  •  Taoisme: ÒRegard profitt fra din nabo som din egen vinning, og anser din nestes tap som ditt eget tap ".

 Relief

 Masons lærer ikke, og har aldri lært at gode gjerninger på jorden er et middel til frelse i etterlivet. Masonic veldedighet praktiseres for å forbedre livene til menneskene her og nå.

 Mange folk kjent med frimureriet, men ikke-medlemmer er klar over en rekke filantropiske og veldedige bidrag av brorskapet i samfunnet. En felles uttalelse sagt, internasjonalt, frimurerne tilby $ 3 millioner pr dag til veldedighet - $ 2 millioner i USA alene. Tre århundrer med oppmuntrende gode arbeidet medlemmene har ført til store institusjonelle veldedige organisasjoner som støttes av Masons. Disse inkluderer stipender, lettelse for naturkatastrofer, og donasjoner til skoler og fattige familier. Masons har gitt boliger for sine egne medlemmer, men også skoler og hjem for foreldreløse barn, og de deltar i en svimlende liste av fellesskap og sosiale programmer. Spesielt bemerkelsesverdig er de mange medisinske philanthropies støttes av frimurerne, alt fra nevromuskulær, tannlege og optiker, verdenskjente Shriners Hospital program for barn.

 Selv om disse veldedige gjøre en enorm bidrag til og ha en stor innvirkning på samfunnet, frimurere ikke å tilby slike tjenester til menneskeheten for å få takknemlighet eller anerkjennelse. Individuelle Masons oppfordres til å delta i alle former for veldedighet og bra for samfunnet, ikke bare de som får på Dagsrevyen eller i avisen. Masonic veldedighet er ikke bare å skrive en sjekk eller kaste mynter i en kurv. Det betyr å gi en del av deg selv og din tid - ressurser som er alltid mangelvare. Ved å delta i å forbedre livene til et helt samfunn eller en enkelt person, for eksempel, håper de å oppmuntre andre til å gjøre det samme.

 Truth

 Masonic sannheten er litt vanskeligere å forklare, fordi det betyr noe forskjellig for hver person. Når en ny initiere entrer hytta, synes aspekter av den rituelle seremonien uvanlig. Han er blinde. Blind Folding gjort av flere grunner, men hoved symbolikken bind for øynene er at kandidaten ser lyse. Lys i en frimurerlosje er et symbol på åndelig sannhet og kunnskap, og hver kandidat må som lys alene å oppdage. Å være i mørket, uvitende og ikke for å være informert. Ingen frimurerlosje seremoni eller leksjon kan late "ultimate" sannhet å by på en Mason, men frimureriet søker å inspirere den enkelte til å søke etter kunnskap på egen hånd.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha