Å lytte til kroppen vår

Bekjenne våre ønsker og byrder, våre følelser og press, er kroppen vår den delen av oss som kjenner oss bedre og bedre informere oss. Men vi må lære å behandle deg, vet at det virkelig lytte.

Fra fødselen vi snakker hele tiden, men ikke alltid lytte. Det avslører for oss når vi er sultne, søvn, tørste, sier han når vi føler kjærlighet, glede, fordi hvis det er noe ulogisk i oss, som forteller oss.

Hvis vi lytter til våre organer kan avsløre for en psykisk ubehag, men vær oppmerksom på at kropp og sinn er forent. Kroppen formidler, avslører hvordan vi føler, gir oss informasjon på humøret vårt og hvordan vi er i alle situasjoner. Normalt dechiffrere bedre i andre enn i oss selv som kroppssignaler kan være gange hodet ned, unnvike, kontinuerlig vi er ikke mot et speil for oss selv. Vi må lytte til kroppen vår og bli klar over alt som skjer med oss. Men jeg har ikke bare snakke om fysisk helse, er det også svært viktig, mener jeg hvordan vi kommuniserer med oss ​​selv, dvs. kroppsspråk. Hvis vi endrer noen komponenter av vår kroppsspråk som vil påvirke mye i vårt humør, selv i vår egen anmeldelse.

Vet litt bedre ville legge merke til hvordan kroppen din reagerer på visse opplevelser, for eksempel korn tennene våre når vi er sinte eller gå slukøret når vi er triste, bli oppmerksomme på våre reaksjoner og - hvis påvirket oss arbeide for å endre dem. Det vil si, være mer bevisst på kroppen vår bedre omsorgen vi satt i korrespondanse mellom hva vi føler, tenker og gjør, alltid på jakt etter mulig konsistens.

I ordboken ordet somatize vises som "ubevisst Transform en organisk psykisk lidelse", noen ganger analytisk sjekket oss at den fysiske ubehag at vi ikke er symptomer på en fysisk sykdom, så det er når vi foreslå eller be ideen om at Det er en tolkning som vi lider fysisk ubehag er en uspesifisert psykisk ubehag. Noen følelsesmessige endringer - for eksempel stress eller angst kan påvirke kroppen og gjør oss svakere til bestemte situasjoner. Ifølge biologisk tendens til hver kan være mer følsomme eller ikke slikt stress, kroppen kan reagere og liksom, for eksempel gastrointestinale plager.

Selv om det er stadig tviler ideen om at kropp og sinn henger nøye sammen, men det koster oss innrømme at kroppen vår er ikke "en maskin" som vi må tvinge eller kontroll hvis det er en grunnleggende del av det vi er. Det er "hva" gir mulighet til å få kontakt med miljøet vårt, for å uttrykke, flytte. Å være bevisst på kroppen vår er også nyter alt som er mulig for oss gjennom sansene. Kroppen vår tillater oss å ta hensyn til hver gang, men i de fleste tilfeller ikke setter pris på eller ikke vet hvordan.

Kroppen snakker alltid i nåtiden, men også våre sinn snakker i det siste, husker de gode tidene og også traumer som påvirket oss. Ifølge psykoterapeuter kroppen har et språk og en bestemt intelligens. Siden århundrer har det vært sett bare som en wrapper eller så. Oversett kroppsspråk er mye vanskeligere enn vi tror.

Kanskje snarere enn å gå på jakt etter løsninger på våre problemer ville være bedre å være klar over at kropp og sinn henger sammen. For å forstå kroppen må forstå sinnet og vice versa, fordi de er nært knyttet sammen og danner en helhet. Så med hensyn til forholdet til kroppen vår, må vi lytte nøye i stedet for å ville dominere eller ignorere. Husk at vi lever i kroppen vår, og ser det ikke bare som en fasade, men som en grunnleggende del av oss ble med tanker og følelser. Å være bevisst på kroppen vår kan hjelpe oss å lage en mer komplett og fornuftig forhold til oss selv.

Livet til en mann gjør sine tanker. - Marco Aurelio

Har du tenkt å dra kroppen tilbake ved deg selv?

Vanessa Arjona

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha