Å spise mørk sjokolade reduserer blodtrykket

Å spise mørk sjokolade reduserer blodtrykket

 Forskere ved University of Adelaide si at folk med høyt blodtrykk kan redusere "betydelig" blodtrykket ved å spise mørk sjokolade, som er publisert i siste nummer av tidsskriftet BMC Medicine.

Forskerne analyserte 15 studier på effekten av flavonoider, sjokolade forbindelser som forårsaker utvidelse av blodårer, som viser at de øker dannelsen av nitrogenoksid syntase, som fremmer vasodilatasjon og dermed kan redusere blodtrykket.

Således ble det observert at lykkes i å redusere systolisk blodtrykk ved 5 mm Hg, en betydelig reduksjon sammenlignet med effekten 30 minutter med trening for å miste vekt, som teoretisk kan redusere risikoen for en kardiovaskulær hendelse på 20% i fem år .

Videre, som forklarte Karin Ried, direktør for forskning, bemerket hvordan han klarte å senke blodtrykket hos hypertensive pasienter, men ikke i de med normalt blodtrykk. Forskere i alle fall er forsiktige og sikre at "muligheten for sjokolade eller kakao, som langtidsbehandling er fortsatt tvilsom," Ried lagt.

For andre fordeler av kakao forbruk, anbefaler vi å lese artikkelen "Kakao: Spise Fordeler med Dark Chocolate".

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha