10 matvarer som lindrer angst

10 matvarer som lindrer angst

Hjem rettsmidler for å fjerne strekkmerker

Livet krever ofte at du skal være i konstant bevegelse, alltid utføre vanskelige oppgaver som ender opp med å forlate deg godt engstelig. Og denne angsten fører deg til å spise store mengder usunn mat som ender opp forårsaker du å få nok vekt. Så for å hjelpe deg å overvinne angst, har vi nå ta med en liste over 10 meget god mat for det.

Avokado

Avokado er rik på vitamin B, forbedrer helsen til nerver og hjerneceller, som er de som styrer symptomer på angst. Vitamin stress B. Avocado senker blodtrykk og kropps kalium.

Mandler

Tilby et par mandler og du avviser dem, heller ikke gjøre det slik. Kanskje dette er den rette til å redusere angst, mandler er rike på vitamin B2 og E, også styrke immunforsvaret i tider med stress.

Havregrøt

Havre inneholder et stoff som heter serotonin som induserer rolig flyter i kroppen din. Få havregryn er enkelt, hvis du foretrekker det flak gjøre en bestemors oppskrift og forberede en havremel kake eller et glass instant havregryn med melk og klar.

Motta

Angst er vanlig når du har en depresjon og sistnevnte forekommer i mange tilfeller av lave nivåer av folat, det er der det er negler som er rike på denne forbindelsen og bedre energi. Til lunsj i dag, ville de være godt et par kokte asparges dampet.

Spinat

Magnesium regulerer kortisolnivå og fremmer en følelse av velvære, denne forbindelsen er i all spinat, selv i Popeye spise. Vel, det skjer en spinat pai godt midt på dagen?

Melk

Hvis du har angst tomat varm melk før du sovner. Melk kjent for å kurere søvnløshet og angst på grunn av sin antioksidant komponenter, vitamin B12 og kalsium. Den har til og med et protein som senker blodtrykket.

Orange

De fleste mennesker har en tendens til å ta en appelsin juice om morgenen, det er at vitamin C er et stoff som bidrar til å senke blodtrykket og stresshormonet. Du kan ikke sette sukker, vil ren appelsinjuice komme godt å starte dagen.

Peru kjøtt

Bli engstelige Takket servering handling er tilbakevendende og mer når det er så mye mat i disse få tilfellene, et stykke Tyrkia, se hvordan det blir bedre takket være aminosyren tryptofan som er ansvarlig for å lindre tretthet og gi ro.

Laks

Laks er rik på Omega-3 kjøtt, hjelper med å bevare det regulerte kortisol og adrenalin. Dessuten er det deilig. Det du spiser et stykke laks i uken, den beskytter også ditt hjerte og reduserer risikoen for alvorlige sykdommer.

Med disse matvarene vil du være i stand til å lindre angst svært effektivt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha