10 tips om bilforsikring

Når du kjøper en ny bil, må du bekrefte at du er forsikret før kjøring. Hvis du betaler for bilen i månedlige avdrag, så er det nødvendig at du leier en forsikringsgiver før du får bilen. Snakk med forsikringsselskapet agent bilen før leveringsdato.

Ytelse vs. Alder

Når de vurderer kjøp av en bil vil måtte ta hensyn til at bilen forsikringsselskapene tilskriver en høy risikofaktor for sjåfører som er under 25 år og kjører en høy ytelse bil, noe som betyr at noen forsikringsselskaper biler kunne ikke være sikker på om du går denne kategorien eller bil forsikringspremie vil være svært høy.

Mulig rabatt

Diskutere alle alternativene med Bilforsikring operatøren for å finne ut hvordan du kan spare på forsikringspremier. Nevne Hvis bilen din har sikkerhetsfunksjoner som alarmer og overvåkingssystemer, for eksempel, kan dette hjelpe deg med å redusere risikoprofil.

Ten riktig forsikring

Sørg for at bilen er forsikret for riktig bruk. Hvis du bare trenger å bruke bil for å komme til og fra jobb kan du leie en forsikring som gir deg for privat bruk, men hvis du bruker bilen til å se kunder og for å transportere varer må få forsikring bil for forretningsbruk. Dette skyldes det faktum at din forsikring øker risikoen profil hvis du kjører en bil og bruker den ofte.

Vanlig kjøring

Bekreft alltid at den vanligste føreren av bilen er den personen som er forsikret. Dette kan ha stor innflytelse på det overskytende av Bilforsikring hvis bilen har en ulykke med en annen enn den vanlige driver driver.

Pass alltid på at noe av tilbehøret er lagt til forsikring. Dette inkluderer alt tilbehør som ikke er fabrikken. Bilen din forsikring dekker ikke disse elementene hvis de ikke er spesielt nevnt. Vi snakket om reservedekk, indre deler som er spesielle, slep barer og metallic lakk.

Bil Inspeksjon

Noen forsikringsselskaper kan kreve at du tar bilen til en bil inspeksjon stasjon du velger å bli revidert. Sørg for å gjøre dette, og beholde en kopi av sertifikatet for inspeksjon, da de kan ha en innflytelse på dine fremtidige bil forsikringskrav.

Vet vilkårene for forsikringen og betingelser

Gjør deg kjent med vilkårene og betingelsene for forsikring av biler, så vet du hva den eksakte dekning; dvs. hva som er og ikke er. Dette tillater deg også å bedre håndtere risikoen ved å endre din bil forsikring.

Hvis bilen din er en del av de forsikringer som ikke tillater tauing selskapene har til å bekrefte at du ikke ønsker denne tjenesten; Det er tilhengeren.

I tilfelle ulykke

Kontroller at du tar alle forsikrings detaljer om den andre part som er involvert i ulykken, og melde seg for politiet innen 24 timer etter ulykken. Dette er nødvendig, slik at du kan lage et forsikringskrav effektivt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha