11 Hjem rettsmidler for Sun Poisoning

Sun forgiftning er også kjent som "Photodermatitis". Et alvorlig tilfelle av solbrenthet kan også betegnes som sol forgiftning. Det er viktig å merke seg at solen forgiftning kan være skadelig og smertefullt.
 Vanlige symptomer på søn forgiftning inkluderer kløe, blemmer, hodepine, utslett og så videre. Du kan bruke ulike typer hjem rettsmidler for å behandle problemet med sol forgiftning.

Hjem rettsmidler for Sun Poisoning

Sennepsolje

Du kan massere det berørte området med sennep olje for en periode på 10 - 15 minutter for å behandle symptomene på sol forgiftning. Sennep-pulver kan også brukes sammen med vann for å håndtere problemet med solen forgiftning.

Kamille

Du kan forberede en blanding av kokende kamille blomster i en kopp vann. Regelmessig bruk av denne blandingen på den berørte del av kroppen kan gi effektive resultater.


Bakepulver

En blanding kan fremstilles ved å tilsette natron i vann og anvendt for å behandle utslett og smerte som følge av forgiftning sol.

Grønn te

Grønn te er også en effektiv hjem rette for sol forgiftning. Hyppig bruk av grønn te på det berørte området kan hjelpe i behandlingen av utslett og blemmer som følge av sol forgiftning. Dette middel bør brukes to ganger på en dag for å oppnå bedre resultater.

Lavender Oil

Du kan ta et bad med varmt vann som inneholder lavendel olje. Daglig bruk av dette midlet kan hjelpe i å gi lindring fra vanligste symptomene på sol forgiftning. Det er viktig å bruke dette midlet 2 ganger på en dag for best resultat.

Calamine Lotion

Direkte anvendelse av Calamine lotion på det berørte området kan bidra til å redusere kløe og blemmer som følge av sol forgiftning. Du kan også ta et bad med vann som inneholder Calamine lotion.

Aloe Vera Gel

Du kan bruke aloe vera gel på det berørte området for å redusere kløe og svie som følge av sol forgiftning. Mint ekstrakt kan også tilsettes til den aloe vera gel for å oppnå bedre resultater.

Buttermilk

En bomullsdott kan brukes til å anvende kjernemelk på den berørte del av kroppen for å oppnå lindring av problemet med sol forgiftning. Du kan også legge til gurkemeie pulver til et glass med kulturmelk og bruke denne blandingen på en jevnlig basis for å behandle Søn forgiftning.

Revne grønnsaker

Du kan også bruke revet grønnsaker til å kurere Søn forgiftning. Bruk av grønnsaker som potet, løk og agurk kan gi bedre resultater. Det er interessant å merke seg at hyppig bruk av løk på det berørte området kan gi gode resultater. Du kan også bruke en blanding av fersk melk og revet agurk for å oppnå de ønskede resultater.

Vann

Irritasjon som følge av sol forgiftning kan også behandles med forbruk av vann. En blanding av kaldt vann og melk kan også brukes på de brente områder.

Herbal Lim

Gurkemeie pulver, honning, margosa og basilikum blader kan brukes til å lage en pasta for å håndtere problemet med sol forgiftning. Direkte anvendelse av denne lim på de brente områdene kan redusere irritasjon og svie forårsaket av sol forgiftning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha