11 Hjem rettsmidler for tørr sprukne føtter

Problemet med tørre og sprukne feetis generelt på grunn av vår uvitende natur mot omsorg for det. Selv om det er noe du kan kategorisere som en helse sykdom, men så akutte sprekker i hælene kan definitivt føre til alvorlige problemer. Under de tidligere stadier er det mer av en hud og skjønnhetspleie som du bør følge. Men hvis du ikke behandler dem i tidligere faser av forekomsten så kan det føre til sterke smerter og ubehag i området. I ekstreme tilfeller kan de sprekker også utlevering av væske og være en årsak til alvorlig infeksjon.
 For å unngå en slik situasjon i livet ditt, må du følge noen løsninger så snart du oppdager tørrhet og fine linjer i føttene. Noen helserelaterte problemer som kan føre til sprukne føtter inkluderer fotsopp, skjoldbruskkjertelen og mer. På den annen side omgivelsene som den tørre og kalde årstid kan også resultere i en slik tilstand.

I tilfelle du ønsker å helt unngå forverrede situasjoner som blødning sørg for at du begynner å ta vare på dem så snart du føler huden på føttene å bli herdet. Her er noen trygge og effektive hjem rettsmidler som vil gi deg langt bedre resultater enn noen salver eller medisiner. Denne enkle guiden, her har plukket ut de mest veldokumenterte tips og triks for å hjelpe deg med tørr og sprukken feet-

Hjem Rettsmidler For Sprekker og tørrhet Feet

The Magic Of Bananas

Bananer er en av de naturlige elementene rett fra frukt rack som kan arbeide reelle underverker på din forverret føtter tilstand uten mye hassle. Alt du trenger å gjøre er å lage en frisk pasta av modne bananer ved å blande dem godt i en mikser. Nå gjelder dette jevnt på føttene og la stå i 10-15 minutter før du vasker den av med litt varmt vann. dette midlet bør minst brukes en gang i uken for å få ønskede resultater fra din innsats.


Bruk Honey å behandle den

Honey definitivt har helbredende egenskaper og gir en utmerket hudpleie produkt så vel sammen med mange andre fordeler. Lag en naturlig suge ved å blande en kopp økologisk honning til en kar med varmt vann. Nå suge bena hver dag i denne væsken i ca 10-15 minutter til å forlate dem myke samt å kurere tørrhet helt.

Wonders av olivenolje

Olivenolje har gode fuktighetsgivende egenskaper for huden din. Her, kan vi lett gjøre bruk av sine eiendommer for å behandle tørr på føttene også. En av de enkleste måtene er å suge en ren bomullsdott i olivenolje og bruke den på de berørte områdene. Du kan også massere området med denne bomullsdott i sirkulasjons bevegelse. Ha et par sokker for å hjelpe oljen absorpsjon. Du kan skylle av føttene etter omtrent en time. Hvis mulig prøv og la oljen på huden for hele natten. Dette vil hjelpe deg å trekke ut maksimal effekt fra olivenolje.

The Daily Rengjøring Regime

Det er svært viktig å følge en streng diett for rengjøring av føttene på en daglig basis. Dette vil unngå enhver form for død hud opphopning. Alt du trenger å gjøre er å suge foten i varmt vann hver dag for på minst 10 minutter som har en liten bit av salt lagt til den. Dette bør følges av pat tørke dem og bruke en god fuktighetskrem for å gi næring til huden. Det finnes en rekke av foten kremer tilgjengelig for formålet. Også, følg denne om natten slik at du kan dra det maksimale fra hjem rette. Ha et par sokker før du skal sove.

Bruk Peppermint Oil

Du kan selv søke litt peppermynte olje hver dag på de tørre sprukne føtter for å få tilbake den tapte smidighet. Å gjøre det samme, må du blande i noen dråper av oljen i foten lotion før bruk. Antiseptisk eiendommen vil hjelpe deg ikke bare dreper bakteriene i området, og redde deg fra infeksjon, men også bidra til å redusere sårhet. Dette er en av de enkleste hjem rettsmidler som du kan velge hvis du har akutte problemer.

Advantage Of Milk

Melk igjen er en av de beste naturlige kremer for huden. Lag en varm fot suge ved å legge til en kopp varm melk inn i det og holde foten i det på en gang. Etter dette hver dag vil bringe tilbake mykhet og kurere tørrhet i området.

Bruk Apple Cider Eddik

En varm suge med eple cider eddik kan også være forberedt hjemme for å behandle de tørre og stygge sprekker på hælene. Også legge litt oppvaskmiddel til denne væske og holde bena i den i ca 10 minutter.

Bakepulver

Dette varme vannet fot suge kan også erstattes med natron som er et vanlig element fra kjøkkenet. Imidlertid bør den tid varighet for den suge være omtrent en halv time for maksimal effekt. Du kan også legge badesalt tilgjengelig i markedet til dette vannet for å lette ut musklene samt forbedre hudens kvalitet. Sørg for at du følger det på en daglig basis.

Endre Sko

Problemet må være i ditt daglige fottøy. Det kan være en av de viktigste årsakene til sprekker på føttene. Prøv og endre den til å bringe en positiv endring i resultatene for hjem rettsmidler. Velg et par gode sko som er komfortable samt skånsom i beina.

Hjemmelaget Scrub

Forbered en fotskrubb hjemme ved hjelp av enten havregryn eller sitron. Begge vil fungere veldig bra på tørre og sprukne føtter. Enten man foreta en jojobaolje og havremel lim eller bruk sitron og vaselin for samme formål. Hold en av de to scrubs på det berørte området i 30 minutter og skyll av med kaldt vann.

Diet å følge

Det er lurt å drikke masse vann som vil holde huden hydrert og unngå tørrhet i føttene. Sammen med vann, drikke frisk frukt juice og andre væsker så mye du kan. Også en diett som er rik på jern, sink, omega fatty 3 fettsyrer og mineraler som vil gagne kroppen og fremskynde utvinning prosedyren for sprukne føtter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha