11 Hjem Rettsmidler For under øynene sirkler

De fleste av kvinnene som lider under øynene mørke sirkler prøver å kamuflere og skjule dem ved hjelp av concealers og andre elementer av makeup. Et stort antall kvinner over hele verden bruker tusenvis av dollar hvert år for å kjøpe skjønnhetsprodukter som kremer for å bli kvitt mørke sirkler og anti-aldring kremer til behandling av rynker og andre aldringstegn. Men hva ville du gjøre når du ikke har nok tid til å bruke sminke for å skjule disse skjemmende mørke regioner? Vil du gå ut av hjemmet ditt ser ut som et spøkelse eller gjøre noen forsøk på å bli kvitt disse skjemmende mørke sirkler helt fra grunnen.

Det beste alternativet for deg er å forebygge eller behandle de under øynene sirkler med naturlige behandlinger med enkel ingrediens tilgjengelig hjemme selv. Dette vil bidra til å frigjøre oss fra bekymring om vårt utseende helt. Uten de skjemmende mørke ringer, vil dine vakre øyne fremheves og du vil få en vakker og lys hudfarge.

Hjem rettsmidler for under øynene sirkler

Agurk

Agurk er en av de mest kjente så vel som effektiv hjem rettsmidler for behandling under øynene mørke sirkler. For å bruke denne metoden for behandling, er alt du trenger å gjøre chill en bit av agurk inni kjøleskapet for så lenge du want.When du vil bruke dette midlet, skjære opp agurk og legg en skive på hvert øye for et minimum fra 15-20 minutter. Dette kan gjøres opptil 3-4 ganger hver dag for å kjøle øynene ned, redusere hevelser og lindre stress, i tillegg til å bidra til å kvitte seg med mørke sirkler.


Honning og Almond Oil

En annen meget effektiv behandling for under øynene mørke sirkler er en blanding av honning og mandel olje. Mandelolje består av fantastiske peeling egenskaper som bidrar til å aktivere cellene ansvarlig for stramme huden rundt øynene. Bare bland begge disse ingrediensene sammen og gjelder hele det berørte området på en daglig basis. La virke i 10 minutter og vask deretter av med rent vann. Gjenta denne behandlingen jevnlig til du merker en synlig forskjell.

Lime og Mint Juice

En blanding av fersk juice hentet fra mynteblader og ferskpresset sitronsaft er en flott måte å bli kvitt under øynene circles.Simply blande både juice sammen og bruke under øynene med en bomullsdott. Pass på at juice ikke angi dine øyne som de kan være ganske gjerrig.

Rose Water

Rose vann består av naturlig kjøling og foryngende egenskaper, noe som gjør den til en av de beste løsninger for under øynene mørke sirkler. Bare dyppe et stykke bomullsdott i kjølt rose vann og deretter massere området under øyet bruker den i 5 minutter. Gjenta prosedyren daglig i flere uker, og du vil kunne se en positiv forskjell.

Potetskiver

Potetskivene har også vist seg å være ganske effektiv for å bli kvitt under øynene sirkler. Alt du trenger å gjøre for å bruke dette midlet er å plassere et stykke potet på toppen av begge øyelokkene for minimum 10 minutter.Dette ville hjelpe i de-puffing øynene og gjør at du føler deg uthvilt umiddelbart.

Gurkemeie pulver og Pineapple Juice

Ananasjuice blandet med gurkemeie pulver fungerer også som en effektiv måte å behandle mørke ringer. Dette er fordi de fungerer fantastisk til å bekjempe frie radikaler, som er en av de største årsakene bak forekomsten av under øynene mørke sirkler. Ganske enkelt å blande sammen gurkemeie pulver med en liten mengde av ananasjuice til å danne en tykk pasta. Bruk denne lim på det berørte området i ca 10 minutter og skyll av. Bruk dette midlet regelmessig for å se en betydelig forskjell i løpet av få uker.

Kalde teskjeer

Direkte anvendelse av kalde teskjeer på huden under øynene kan også gjøre underverker i behandling under øynene mørke sirkler. Bare plassere to rene og tørre teskjeer i kjøleskapet ditt, og når de blir ganske kaldt, plassere dem på de mørke ringer mens du ligger nede. Dette vil bidra til å oppdatere øynene og fjerne mørke ringer.

Tomme Teabags

Cool tomme teposer når den brukes på huden under øynene også fungere godt for å fjerne under øynene sirkler. De hjelper til å roe huden ned og hindre swelling.In tilfelle du ønsker å bruke fullt teposer, gå for urte teposene, spesielt de som inneholder kamille. Dette er fordi kamille te har fantastiske anti-inflammatoriske egenskaper og er i stand til å gjøre ansiktet ditt mindre hoven samt lysere.

Vitamin K

En rekke forskere gjennomført på emnet har også vist at vitamin K kan bidra til å minske synligheten av under øyet mørke sirkler i stor grad. I et nylig studie, ble to kontrollgrupper tatt, hvorav den ene ble gitt et øye krem ​​bestående av solkrem, mens den andre ble gitt et øye krem ​​som består av en blanding av retinol og vitamin K. Etter denne studie ble det funnet at kontrollgruppe bruker øyekrem som inneholder retinol og vitamin K opplevd en betydelig lyn av sine under øynene mørke sirkler i forhold til den andre gruppen.

Tilstrekkelig Sleep

Ikke får nok søvn er utvilsomt den primære grunnen til grunn som vi vitne utseendet av mørke ringer under øynene. Å få nok søvn på daglig basis hver natt er den beste måten å behandle denne condition.Make sikker på å sove i minst 8 timer hver natt for å unngå forekomsten samt behandle problemet effektivt.

Massasjeteknikker

Dessuten bruker de ovennevnte hjem rettsmidler for å bli kvitt under øynene mørke sirkler, kan du også ta i bruk enkle massasjeteknikker for å behandle tilstanden effektivt. Bare plassere ring finger på den indre hjørnet av øynene og press forsiktig i noen sekunder. Etter dette, bevege fingrene mot din øyets ytre hjørner. Trykk på huden forsiktig med de midterste fingrene og flytte dem hele veien fra den ytre til indre hjørnene mens du trykker forsiktig. Det hjelper på å roe ned det betente området under øynene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha