12 Gode hjemme rettsmidler for åpne porene

Åpne porene er ganske vanlig hos personer som har veldig fet hud. Men det betyr ikke at de ikke forekommer hos personer med normal hud. Noen av de andre faktorer som bidrar til forekomsten av åpne porene i ansiktet inkluderer alder, feil ansikts hygiene og uaktsomhet. I visse tilfeller kan åpne porene være genetiske egenskaper som er overlevert fra en generasjon til den andre.

I alle disse tilfeller er imidlertid porene som er tilstede på huden åpnes opp eller utvides til det punkt at de blir synlige på hudoverflaten og gjøre ansiktshuden ser gamle og grov. Åpne porene er tilbakevendende og kan holde på forekommende i mange år. Det er ikke en bestemt kur som ville bli kvitt dem helt. Men det er visse hjemme rettsmidler som kan bidra til å redusere størrelsen på porene og gjøre dem mindre synlige i ansiktet.

I tillegg til å gjøre huden ser glattere ved å redusere størrelsen på de åpne porene i stor grad, ville disse hjem rettsmidler også bidra til å forhindre forhold som kviser, utslett og kviser som vanligvis forårsaket av porene.

Gode ​​hjemme rettsmidler for åpne porene

Så hvis du lider av åpne porene og deres uhyggelig effekter, her er noen gode hjem rettsmidler du kan følge for å minimere dem og få tilbake det ungdommelig, glødende hud du var stolt av.


Isbiter

Den chillness kommer fra en isbit ville hjelpe krympe størrelsen på en åpen pore til ørsmå nivåer. En isbit kan også rehydrere ansiktet og redusere produksjonen og utskillelsen av sebum til en viss grad.

Vask ansiktet med vann og deretter gni en isbit over det. Hvis du ikke kan stå kaldt, vikle isbitene i en myk klut og gni håndkleet over ansiktet ditt. Et annet egnet middel for å åpne porene ved hjelp av isbiter omfatter blanding sitronsaft og vann i like mengder, og frysing av løsningen for å danne isbiter. Gni ansiktet med disse isbiter kan også redusere størrelsen av porene og redusere deres utseende.

Hjemmelagde ansiktsmasker

En rekke hjemmelagde ansiktsmasker kan bidra til å redusere størrelsen og utseendet av åpne porene i ansiktet. Noen av de mer vanlige ansiktsmasker for åpne porer inkluderer:

Tomato - Honey - Lemon Juice

Påføring saften av en knust tomat over huden kan tone huden pent og krympe åpne porene effektivt. En ansiktsmaske kan også gjøres med tomatjuice og honning. Påfør lim på ansiktet og la den på i ca 15 minutter. Vask den av med kaldt vann etterpå. Man kan også erstatte honning med sitronsaft som ville ha samme virkning på krymping av porene.

Raw Honey

Rå honning har fantastiske toning egenskaper som vil bidra til å gjenopprette hudens smidighet og redusere overdreven produksjon av sebum som i sin tur redusere størrelsen på åpen pores.You kan gjelde rå honning til ansiktet og vaske det av etter ca 20 minutter. For bedre resultater, legge til et par dråper sitronsaft til rå honning og bruke den over ansiktet ditt. Skylle den av etter 15 minutter med kaldt vann.

Mandler - Lemon Juice

Mandler er kjent for å ha hud restorative egenskaper og kan hjelpe behandle åpne porene effektivt. Knus noen mandler og tilsett noen dråper sitronsaft til blandingen. Male blandingen pent å danne en lime. Påfør lim på ansiktet og la den virke i 20 minutter. Skyll den av med kaldt vann etterpå.

Egg White-Lemon Juice

Eggehviter har fantastisk kollagen gjenopprette egenskaper som ville gjenopprette hudens ungdommelighet og utstråling. Påføring eggehviter i ansiktet kan bidra til å fjerne døde hudceller og stimulerer produksjonen av nye hudceller i deres sted, og dermed redusere størrelsen og utseendet av åpne porene i stor extent.Take to egg og skille de hvite. Tilsett noen dråper sitronsaft til de hvite og bland dem pent å danne et hvitt skum som lim. Påfør lim på ansiktet ditt med en børste og la den på i ca 10 minutter. Vask den av med lunkent vann etterpå.

Gram Flour - Havregryn - Honey

Gram mel inneholder naturlig hud foryngende samt hud lightening egenskaper som bidrar til å redusere størrelsen av åpne porene og lette huden også, og dermed synlig reduserer synligheten av den pores.Make en pasta bestående av gram mel, havregryn og honning. Du kan også legge til litt yoghurt og rosevann for ytterligere fordeler. La blandingen bosette pent. Påfør lim jevnt på ansiktet og la den på i ca 15 minutter. Vask den grundig med kaldt vann etterpå.

Frukt

Frukt er vanlige ingredienser i flere ansiktsmasker. En av de beste måtene å utnytte dem for behandling av åpne porene ville være å male dem, trekke ut saften og bruke den på face.Leave saften å slå seg ned på huden og vaske det av med iskaldt vann etterpå for å umiddelbart se og føle deg bedre. Noen av de beste frukt valg for disse maskene inkluderer papaya, ananas, appelsin og fersken etc.

Gurkemeie - Sandal Wood - Almond Oil

Alle tre ingrediensene har hud foryngende egenskaper som vil bidra til å redusere størrelsen av åpne porene og redusere tilbakefall til en stor grad. Lag en blanding bestående av 1 ss. av sandeltre pulver og 1 ss. gurkemeie powder.Add noen dråper mandelolje til blandingen og bland pent å danne en lime. Påfør lim jevnt over ansiktet og la det avgjøre. Skyll den av med kaldt vann etter ca 20 minutter for ønskelige resultater.

Salatblad

Disse grønne blader vil redusere størrelsen av åpne porene i stor grad. Male noen salatblad og trekke ut juice.Add noen dråper sitronsaft til avtrekks og bruke den over ansiktet ditt. Skyll av med kaldt vann etter 20 minutter, og merk forskjellen!

Salt - Butter

Åpne porene kan se ujevn og noen ganger ser ut som kviser på en ellers glatt hud. En salt-smør ansiktsmaske ville hjelpe kamuflere de åpne porene, og dermed redusere sin prominens effectively.Mix litt salt og smør til å danne en lime. Påfør lim over de åpne porene og la den på i ca 15 minutter. Vask av pastaen med kaldt vann etterpå.

Buttermilk

Buttermilk effektivt kan hjelpe behandle åpne porer, kviser, sol utslett og fregner, og tone huden pent i process.Apply litt smør melk over ansiktet ditt ved hjelp av en børste eller bomullsdott. Skyll den av med kaldt vann etter 20 minutter. For ytterligere fordeler, tilsett litt frisk tomatjuice i Buttermilk forhånd.

Melk av Magnesia

I tillegg til å hjelpe skjuler åpne porene, kan melk av Magnesia behandle akne effektivt også. Rens ansiktet med vann og en god kvalitet cleanser.Apply litt melk av Magnesia over ansiktet ditt ved hjelp av en pensel og la det avgjøre på huden. Vask den av etter ca 20 minutter med lunkent vann og deretter vaske ansiktet med kaldt vann umiddelbart etterpå for å forsegle porene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha