13 Hjem rettsmidler for mageproblemer

En urolig mage er en urolig tilstand akkompagnert med symptomer som oppkast, diaré, kvalme, fordøyelsesbesvær, magesmerter, gass etc. Det har blitt en vanlig sykdom på grunn av usunne og uregelmessige matvaner, utblanding i mat og et stressende liv.

Oftere enn ikke, er en urolig mage betraktet som en mindre mage problem og kan lett kureres hjemme. Så slutt spratt piller inn i munnen din og bruke følgende naturlig hjemme rettsmidler for å roe magen.

Natural Cures For mageproblemer

Drikk mye vann

Drikkevann er den enkleste kur for en urolig mage. Drikk mye vann når magen gjør vondt og det vil snart undertrykke smerten ved å hjelpe fordøyelsessystemet til å flyte normalt igjen.

Dette er fordi det hjelpemidler glatte avføring. Drikkevann hindrer også dehydrering som kan oppstå på grunn av løs bevegelser. Pass på at vannet er rent og bakteriefritt. Så drikk mye vann for å holde magen fornøyd.


Ginger å temme Pain

Ingefær er en ekstremt verdifullt stoff i herding fordøyelsessykdommer som en urolig mage. Tygge en bit av fersk ingefær etter måltider er en forsikring mot mageproblemer. Dette er fordi ingefær bidrar i utskillelsen av spytt og enzymer som herder mage plager.

Ta en halv teskje av fersk ingefær juice og bland det med en teskje hver av frisk lime og mynte juice. Nå kan du legge til en spiseskje honning til denne blandingen. Suck denne blandingen tre ganger om dagen for å temme en urolig mage.

Bite litt snacks

Noen ganger kan en urolig mage forårsaket av stress og resultater i surhet. For å gjøre tilstanden bedre, bør du bite litt snacks som kjeks eller salat.

Disse snacks vil absorbere syre og gjør du føler deg komfortabel. Du kan også få vondt i magen bare fordi magen er tom. Disse snacks vil ta seg av det.

  • Legemidler og medisiner til å behandle dårlig fordøyelse
  • Beste hjem rettsmidler for dårlig
  • Herbal rettsmidler for dårlig

Kok Blackberry Twigs

Blackberry kvister er en av de beste naturlige løsninger for urolig mage, oppkast og kvalme. Ta noen tørkede bjørnebær kvister og kok dem i vann i femten minutter. Tillat denne blandingen avkjøles og deretter press den. Drikk dette preparatet tre ganger om dagen for lettelse.

Ease Det Med Coconut Water

Coconut vann har fuktighetsgivende og kjølende egenskaper som bidrar til å lette magen. Det lindrer svie og undertrykker smerten ved å opprette en ny sensasjon. Så slurk kokos vann for å redusere kvalme og ubehag som følge av en urolig mage.

Bruk Bukkehornkløver frø

Bukkehornkløver frø eller Methi daana er et utmerket middel for urolig mage. Kok bukkehornkløver frø i vann for å lage en forberedelse til å redusere smerte og svimmelhet. Følg denne rutinen for 3 til 4 dager for fullstendig lindring.

Spisskummen frø og svart pepper

Bland en videre teskje pulverisert spisskummen frø og sort pepper med et glass kulturmelk for å gjøre et rart kur for urolig mage. Denne drinken bidrar til å kurere magen tyngde.

Du kan også lage en pasta av spisskummen frø og tilsett litt sitron og svart salt til det. Drikke varmt vann sammen med denne lim. Det rette bidrar til å lette kvalme og fordøyelsesbesvær.

Gunstig Banana

Banan brukes som dietter mot mage lidelser på grunn av sin myke tekstur og blandness. Den har også makt til å kurere magesår. Den grunnleggende hemmeligheten bak bananer er en uidentifisert sammensatte. Det nøytraliserer løpet syrlig effekt av mage juice og undertvinger brenning av magen ved å belegge sitt fôr.

Modne bananer er spesielt gunstig som de lindre akutt og alvorlig smerte og fremskynde helbredelsesprosessen. De er svært gunstig i forstoppelse som ofte er et resultat av en urolig mage. Dette er på grunn av rikdom i pektin som er vannabsorberende og dermed gir en følelse av fylde.

Beroligende kvarg

Laktoseinnholdet til stede i curd har viktige helbredende egenskaper for mage lidelser. Det bringer mirakuløst lindring til pasienter som lider av forstoppelse, diaré og andre magesykdommer.

I tillegg til å hjelpe fordøyelsen av mat, men senker gass og tørrhet i magen ved å fremme sekresjon av forskjellige mage-juice. Melk, et biprodukt av ostemasse, lindrer også en irritert mage og arrestasjoner bakterier som gir opphav til infeksjon. Melk eller curd kan tas tas på egen hånd eller med svart salt.

Rice Remedy

Rice er et ideelt måltid for urolig mage som den har svært lavt fiberinnhold og er dermed svært vennlig for fordøyelsessystemet. En litt overstekt blanding av ris og ostemasse er en fantastisk kur for dårlig. Så, gjøre magen føles lettere med ris og kurere en urolig mage.

Fizzy Lemon Soda

Sitron brus har en lang historie med bruk i kampen mot mage sykdommer som mageproblemer. Det er svært gunstig fiende dårlig og gir en umiddelbar lindring. Overspising og dårlig fordøyelse er de viktigste årsakene til en urolig mage. Sitron brus er best egnet for denne tilstanden. Det reduserer ubehag og reduserer gass, oppblåsthet og kvalme.

Drikking denne musserende drikke hjelper deg å rape, og dermed frigjøre gassen som blir bygget opp inne i magen. Legg saften av en sitron til et glass med brus. Tilsett litt svart salt til det og sitron brus er klar. Flere lime flavored kullsyreholdig drikke tilgjengelig i markedet er også nyttig i herding urolig mage.

Stone Apple / bael frukt

Bael frukt eller stein eple regnes den beste av alle avføringsmiddel for å roe en urolig mage. Det renser og toner opp tarmen og hjelper evakuere enda eldre akkumulere avføring i tarmene. Den beste måten å utlede sine fordeler er ved å gjøre sin squash eller sherbat.

Denne squash er forberedt fra massen av en moden bael frukt. Bryte skallet og fjern frøene fra massen av frukten. Passere konsentratet gjennom en sil. Tilsett vann og sukker til massen for å lage en drikk. Avkjøl forberedelse og drikke det tre ganger om dagen for å roe en urolig mage.

Matvarer for å unngå

Det er viktig å være spesielt oppmerksom på kostholdet ditt for å holde magen fri for problemer. Unngå stivelsesholdige og bearbeidet mat som ost, sjokolade og krem.

Ikke spis for mye krydret og fet mat, sigaretter, alkohol og koffein. Spis et balansert kosthold og inkludere masse grønne bladgrønnsaker, salat grønnsaker og frukt i kostholdet ditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha