1989 Chevy Z71 Funksjoner

 Noen 1989 modell SUV og Chevy lastebiler kommer med Z71 muligens spesielle pakker ut av veien. Den Z71 pakken ble ikke tilbudt eksklusivt for Chevy lastebiler, men; andre merker som eies av GM, som GMC Sierra plukke, kom med Z71 off-road også. Chevy biler som kan oppgraderes til Z71 pakken inkludert Blazer, Tahoe og alle biler GMT 400-serien, som inkluderte noen GMC og Cadillac-modeller.

 Suspensjon

 Alle pakkene kommer med Z71 større foran stabilisator bar å styrke hjulene og sjokk off-road søknad. Sjokk for Z71 pakkene er 1,81 inches tykke.

 Emblemer

 Chevy Z71 1989 modellene kommer med klistremerker som viser Z71 logo på sidefløyene tilbake venstre og høyre; logoen er ofte plassert over hjulbuen, mens de andre modellene, er det skjøvet til baksiden. Z71 Et klistremerke er også plassert på den nederste hjørne til høyre på bakluken Chevy varebiler.

 Skjønnhetsprodukter

 Mange 1 989 Chevy Z71 kom med foran og bak vingene og mer aggressive jakt og noen modeller som Silverado, kom med hette vents fremover. Eksteriøret varierer mellom ulike modeller fordi hver 1989 Chevy pickup var en annen form utenfor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha