24 missiologi

Videreføring av lydbåndopptak av klasser missiologi

Hvorfor Kristus Guds Sønn ble?, Hvorfor Jesus var Guds sønn?, Hvorfor han begikk den dumhet å tro på Gud ut? Dette er en ting at jøder ikke kan fordøye, og hvorfor det er så vanskelig konvertering. De kaller oss aldri polyteistiske, fordi vi tror at Jesus er Guds Sønn. Dette forteller oss også muslimer. Gud er en Gud, ingen barn. sier Koranen. Dette er en dialog vanskeligheter faktor.

Alt dette vil vi finne apostlene i en eller annen måte, og vanskelighetene med evangelisering.

Under historie i middelalderen, var det en voksende rivalisering mellom katolikker og østlige kristne. Når vi sier jeg snakker om østlige Hellas. Den hellenistiske området. Omfanget av Asia Mindre. Og også i visse deler av Europa, som for eksempel Bulgaria, Konstantinopel, nå Istanbul.

Forskjeller ortodokse mot Latinos. Katolikker barbere skjegget. De sier at ingen Monge, bør ingen prest barbere skjegget.

Hvorfor vi feire messe med usyret brød? Den usyret brød. Og de bruker syret brød. Hvorfor legge så mye vekt på det? De sier til merke to grunner. Usyret brød er brød uten en kropp, og andre er en jødisk brød. Men jeg tror det Skriften sier. Jesus feiret i henhold til jødisk ritual, tok usyret brød.

Hvorfor de latinske prestene ikke gifte seg? Den berømte historien om sølibat. Er en ærverdig tradisjon imitere Kristus.

I fjor mer enn 100 anglikanske pastorer er banket på døren til kirken i Roma Hvorfor? Av to grunner. Fordi entry har åpnet prestedømmet til homofile prester, vel vitende om at de er homofile, og har også åpnet kvinnelige prester. Da disse anglikanske prester si: Er ikke dette det vi visste å komme til vårt anglikanske kirke. Vi får vår opprinnelige gren av den katolske kirke. De brøt med Henry VIII, han ønsket å gifte seg med sin kjæreste, og annullere ekteskapet hans. Som paven sa nei, sa kongen tilbaketrekking av den katolske kirke og forbli slik. Kongen eller dronningen er leder for den anglikanske kirken. Og det har skapt et problem.

Den ortodokse også si at Den Hellige Ånd utgår fra Faderen gjennom Sønnen. Vår katolske tro sier: Faderen og Sønnen.

De anerkjenner ikke paven som kirkens overhode. Hvis dette er en vanskeligste punkt. De sier. Paven må være en forrang ære lenger. Men jurisdiksjon. Med andre ord. Paven kan lede et vennlig møte, men kan ikke sende. Pr eksempel kan ikke utnevne en biskop. De kommer ellers. De har patriarker. Patriarken av Russland er uavhengig av patriarken i Istanbul. Med så forbund.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha