3 grunnleggende tiltak for å øke produktiviteten

Denne strategien med Napoleon, er nyttig for å mestre din tid.

• Reager umiddelbart og bevisst mot hyppige anledninger som innebærer risiko for misbruk av din tid. • Identifisere nettopp dine spesielle vaner og holdninger som gjør at du kaste bort tid.

Tid er en av de mest verdifulle ressurser, men er en god som ikke kan reddes. Tiden går kontinuerlig og er umulig å gjenopprette hvis det er bortkastet.

De tre viktigste tiltak er tidsstyring plan, prioritere og planlegge oppgaver.

1. Planlegg oppgavene

En oppgave liste er en ordnet liste hvor du skriver ned alle de oppgavene som må utføres. Dette gir oss muligheten til å gruppere alle lignende aktiviteter, eller vi har å gjøre på ett sted og organisere den beste tiden å utføre dem med minst forbruk av ressurser.

Listene er viktig når du trenger for å utføre et høyt volum av ulike oppgaver. Hvis du føler at du alltid skyld for å glemme å gjøre noe, så er det på tide å begynne å bruke en liste over oppgaver for å forbedre produktiviteten.

Selv om listene ofte virke veldig enkelt, faktisk de er veldig kraftig og svært nyttig.

2. prioritere oppgaver

I arbeidsplanen er ikke nok til å ha flere lister, er det viktig å tilordne hver oppgave et prioritetsnivå som vil indikere i hvilken rekkefølge man utfører dem.

Å prioritere oppgaver, må du vurdere følgende aspekter:

• Kompleksiteten eller avhengighet av andre oppgaver.

• Kompleksitet.

• Betydningen.

• De frister.

3. Agenda oppgaver

Å prioritere oppgaver og agendarlas for gjennomføring, er det viktig å prøve å følge akkurat den tiltenkte plan og løse problemene i henhold til deres prioritet. Dermed slutten av dagen vil du ha gleden av å se reduserer din liste over gjøremål.

Det neste trinnet er å etablere datoene for kritiske aktiviteter. Disse oppgavene må utføres i henhold til plan, siden en forsinkelse i noen av dem kan bety svikt i prosjektet eller tap av en klient.

Det er viktig at du analysere din prioritet og clasifiques er avgjørende for å avgjøre hvorvidt, og definere datoene for ferdigstillelse for bedre tid ledelse.

Carlos Gallego - Course Creator "Master Your Time" Double produktiviteten i 7 dager, klikk

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha