4 nøkler til å skrive en god Sales Letter

Hvis du har et produkt eller en tjeneste å selge, trenger du et salg brev. Dette er det viktigste verktøyet for å tjene penger. Hvis brevet er bra så folk vil betale for å få produktet eller tjenesten du tilbyr. Hvis salget brev er dårlig, folk forlate området aldri å komme tilbake. Deri ligger viktigheten av et godt salg brev.

Beste salg brev forfattere har praktisert denne art i årevis. De har mye erfaring og kunnskap. Nå, selvsagt, er den eneste måten å få erfaring i dette at du føler og skrive mange salg bokstaver. Har den nødvendige kompetanse til å gjøre en utmerket salg brev krever skriver mye og lese dusinvis av bøker og artikler relatert til emnet. Men for å hjelpe deg, her gir vi deg fire nøkler til å skrive en stor salg brev.

Key1: Den første av disse tastene er å alltid sette den beste nytte av produktet eller tjenesten i tittelen på brevet. Ikke fortell folk hva produktet eller tjenesten gjør, si hva det vil gjøre for de som leser. Kanskje produktet vil lindre smerten, gjør rikere, mer vellykket. Uansett nytte, ta den med i tittelen på salg brev.

Key 2: Den andre nøkkelen er å gjøre skriftlig er vennlig. Dette betyr at brevet skal ha en lett å forstå språk, med korte avsnitt og flytende skriftlig. Les et salg brev bør ikke være en prøvelse for hvem som helst.

Tast 3: Den tredje nøkkelen kalles "skråplanet" og refererer til ønsket om å hekte leseren i begynnelsen av salg brev og gjøre "skate" forsiktig ned skråningen du opprettet til du klikker på "Kjøp nå "det er slutten av brevet.

Key 4: Den siste av nøklene er å direkte be leseren til å kjøpe produktet eller tjenesten. Denne strategien er vanligvis oversett og mange salg brev forfattere fortelle leseren glemmer å trykke på "Kjøp nå". Ikke glem, da dette kan avgjøre forskjellen mellom å selge eller ikke selge produktet eller tjenesten.

Skriv et salg brev er ikke en lett oppgave. Vanligvis forfattere av slike brev ta år å være gode på det de gjør. Men det er noen ting du kan gjøre umiddelbart for å forbedre din egen salg brev. Disse fire tastene er å sette den beste nytte av produktet eller tjenesten i tittelen på brevet, skrive et brev underholdende og lett å lese, lage en "glatt skråning" og be leseren til å kjøpe det du tilbyr ham.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha