5 Apps du trenger i tilfelle av tyveri eller tap av din Smartphone

 Nylig stjal min smarttelefon, og ikke bare mistet en telefon "x" mye penger, men jeg mistet min informasjon, tallene mine kontakter og Facebook, for å nevne bare de viktigste. Ærlig jeg aldri innsett hvor viktig det er at informasjonen til du er uten det, og mye mer hvis de misbruk påvirke andre mennesker.

 Søke på Internett en måte å angre skaden jeg hadde gjort tyvene, fant jeg en artikkel som ville ha hjulpet meg å beskytte min informasjon og støtte hvis det falt i utenlandske hender.

 Jeg fant siterer Artikkel 5 APP sin Uunnværlig i tilfelle mistet eller stjålet Smartphone, disse er de jeg fant mest interessant:

 Carbonite Mobile

 Denne applikasjonen har hovedfunksjon å støtte informasjonen i din smarttelefon, som bilder, videoer, kontakter, musikk, etc. Men du kan også finne telefonen fjernlåse hindre eller gjøre bruk av din informasjon, som allerede har støttet.

 Folder Lock

 Denne applikasjonen utgangspunktet hva den gjør er å blokkere tilgangen til telefonen din, plassere passord for forskjellige filer du kjører, beskytte sikkerheten til telefonen og personvernet hvis du ikke vil at noen nysgjerrige kan se det.

 Lookout

 Dette programmet er først og fremst en mobil anti-virus, men også lar deg lage sikkerhetskopier av planen og har en GPS locator.

 Avast! Mobile Security

 Denne applikasjonen er den mest populære, og har først og fremst en antispam og antivirus service, kombinert med tyveribeskyttelse som lar deg endre informasjon i SIM eksternt.

 Dette er noen av de beste programmene som vil hjelpe deg med å beskytte data i tilfelle av tyveri, hvis du kjenner noen andre som har fungert for deg, dele det med oss.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha