5 Diet For Amming Mother

Akkurat som det er viktig å holde et sunt og balansert kosthold under de kritiske månedene av svangerskapet for vekst og utvikling av barnet, er det like keiser å opprettholde et næringsstoff pakket daglige kosthold i ammeperioden.

Amming aka amming periode hvor mor ikke bare å ta ekstra vare på barnets helse gjennom fôring, men også oppfylle hennes kroppslige krav til næringsstoffer. Det er betegnende for hver mor å være å forstå hennes behov for mat når det kommer til amming.

En godt balansert kosthold vil også øke produksjonen av melk som er så viktig for den nye født. Her i denne enkle guiden vil vi liste ned de ulike topp matvarer som bør vurderes av hver ammende kvinne så langt som helse er bekymret. Prøv og plukke minst ett eller to av dem i ditt daglige regime for perfekt outcomes-

Matvarer Anbefalt for amming mødre

Friske frukter og grønnsaker

En av de kategorier av matvarer som du bare ikke bør gå glipp av enten vi snakker om graviditet eller amming er sesongens friske frukt og grønnsaker. Du kan også ta dem i form av juice eller sunne supper og buljonger. Frukt vil gi deg den mengden av vitaminer og mineraler kroppen din er på jakt etter. På den annen side grønne grønnsaker vil ha masse av jern, mineraler og mange andre næringsstoffer.


Brokkoli, spinat, er kål avgjørende for folat næringsstoff mens for vitamin C sørg for at du spiser sitrusfrukter som Amla, appelsiner, sitron tomater og mer. For andre vitaminer som B2, B6 og A inkluderer vannmelon, gulrøtter, brinjal, papaya, gresskar og paprika i måltidene hhv.

Hele korn og kornprodukter

Dette er noen andre matvarer som vil sørge for at god helse opprettholdes under amming og riktig produksjon av melk er også forbedret. Hele korn og kornprodukter vil gi deg de nødvendige næringsstoffene som du trenger i store mengder. Karbohydrater som disse gir vil også holde energinivået på linje. Så sørg for at du tar tilstrekkelige mengder av det samme.

Drikker masse vann

Hvor en godt planlagt kosthold er opptatt av, ikke glem viktigheten av vann. Ta i gode mengder vann hver dag som utløser produksjon av melk i kroppen som er viktig for barnet. Siden vann er en av de viktigste bestanddelene i morsmelk, anbefales det at du i det minste drikke 10-12 glass minimum. Sammen med denne andre væsker kan inngå som kjernemelk, juice og selv kokos vann.

Meieriprodukter

Meieriprodukter gir moren med kalsium som er en meget viktig næringsstoff for melkeproduksjonen så vel som for god helse av moren. Alle typer meieriprodukter fra melk til yoghurt og fløte til cottage cheese er regnet som topp matvarer for amming kvinner.

Protein Diet

For å oppfylle kravene til protein i kosten vegetarianere kan vurdere å spise belgfrukter og belgfrukter, soya biter, soyabønner, nøtter som mandler, peanøtter og cashewnøtter, melk, ostemasse og cottage cheese. På den annen side, sammen med alt dette, kan ikke-vegetarianere få en god kilde til protein fra egg, kylling, fisk og kjøtt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha