5 enkle urte rettsmidler for Lice

Lus er et vanlig problem sett i skolen skal barn og noen ganger også hos voksne. Det er sjampo og kremer tilgjengelig for behandling av håret lus, men disse inneholder sterke kjemikalier som kan skade din scalp.Lice er best behandles hjemme ved hjelp av effektive, men trygge urter; vanlig urte behandling vil helt eliminere lus samt sine egg.

Urtemedisin for å bli kvitt hodelus

Indian Lilac

Indian lilla, eller neem, er populært funnet voksende i nordlige deler av India. Bladene av neem brukes mye i behandling av infeksjoner på grunn av sine medisinske egenskaper. Bladene inneholder anti-bakteriell og anti-sopp forbindelser som effektivt bli kvitt årsaken til infeksjoner og hindre gjentakelse. Derfor er anlegget et utmerket middel for å behandle problemet med lus.

Å behandle lus med indisk lilla koke 250mg av bladene i 500ml vann i 20-30 minutter i en gryte. La vannet avkjøles før anstreng det; kaste bort kokte blader og lagre vann i en flaske. Ta bomullspinne og dypp den i behandlet vann. Påfør vann i hodebunnen, så vel som på håret i generøse mengder. Permisjon i 45 minutter og deretter vaske håret med bare varmt vann. Utføre behandlingen hver dag i en uke for å bli kvitt lus og egg.
 Noen mennesker foretrekker også sliping av neem bladene med litt vann før du bruker det på deres hodebunnen og håret. Å gjøre dette vil også drepe lus, men å holde lim på håret for lenge kan bli rotete. Unngå lim fra å falle over klærne dine ved å pakke håret i en dusj cap.

 Hvitløk

Hvitløk er kjent for sine maur-fungal egenskaper som er meget fordelaktig ved behandling av infeksjoner i hud og hodebunn. Juice av rå hvitløk danner et utmerket middel for å behandle hodelus og bidrar til å eliminere ikke bare de smittsomme mikroorganismer, men også sine egg. Peel rikelig med hvitløk og knuse den med morter. Påfør knust hvitløk direkte på hodebunnen og la stå i et par timer. Fjern knust hvitløk med varmt vann og bruke shampoo hvis lukten av hvitløk på håret plager deg.

Gjør denne behandlingen flere ganger i en uke. På slutten av uken ikke bare vil hodet være fri for lus, men du vil merke volum og glans i håret ditt også. Bruk ikke behandlet hvitløk eller hvitløk pastaer som er tilgjengelige i markedet for matlaging formål. Disse inneholder konserveringsmidler som ikke vil gjøre noe for lus, men kan skade håret ditt.


 Onion Juice

Onion fungerer omtrent som hvitløk i å bli kvitt lus og egg fra hodet siden det tidligere også er en naturlig anti-sopp middel. Imidlertid kan noen mennesker føler seg overveldet av konstant lukten av hvitløk på håret. Skrelle en stor løk og riv den eller male den i elektrisk mikser uten å tilsette vann. Klem løken å trekke ut saften og bruke saften på hodebunnen din bruker bomullspinne. Permisjon i 40-60 minutter og vask med varmt vann.

Noen mennesker kan bli fristet til å bruke sjampo for å fjerne lukt av løk fra håret, men bør unngå å gjøre det. I stedet blande en halv teskje pulverkaffe i løk juice før du påfører den på hodet. Lukten av kaffe vil skjule lukt av løk effektivt. Behandlingen for lus ved hjelp av løk juice bør gjøres hver dag i 7-10 dager å bli kvitt lus helt.

 Tea Tree eterisk olje

Bruk av tea tree essensielle oljen er kanskje den beste måten å bli kvitt lus fordi oljen har veldig sterk anti-bakteriell og anti-sopp forbindelser som ikke bare behandle infeksjon, men også sørge for at det ikke kommer tilbake. Men siden tea tree er en eterisk olje det må fortynnes med transportør olje som olivenolje eller mandelolje før bruk. Bland en del tea tree olje med en del olivenolje og påfør blandingen på hodebunnen og håret. La oljen på hodet i 45 minutter før du vasker det. Gre håret ved hjelp av lusekam for å fjerne døde lus og egg fra håret. Vask håret med mild sjampo og varmt vann.

Du kan til og med la oljen over natten hvis fet pute dekker ikke bry deg; jo lenger du lar oljen i håret ditt, jo bedre. Behandlingen bør gjøres hver dag i 10 dager for å drepe lus og egg. Hvis du arbeider med små barn eller er sjansene for at lusa kan gjentas på grunn av dine boforhold deretter massere håret med tea tree olje en gang i uken for å sikre at lus ikke tilbake.

 Witch Hazel

Trollhassel er en mye brukt urt i mange kosmetiske produkter ment for huden; Det er populært brukt i fremstillingen av astringenter som det bidrar til å opprettholde Ph balansen i huden. Men det er også et utmerket middel for behandling av hodelus som antibakterielle midler som finnes i urten lykkes å eliminere mikroorganismer som gjør hodebunnen rent og fritt for mikroorganismer.

Pulver av trollhassel er tilgjengelig i mange urte butikker og kan brukes til behandling av hodelus. Bland to spiseskjeer med trollhassel med tilstrekkelig mengde vann for å lage en lime. Påfør lim på hodebunnen din og la den tørke helt. Vask håret med varmt vann og deretter gre vått hår ved hjelp av en smal tann kam eller lusekam for å fjerne døde lus fra hodet. Bruk trollhassel lim på hodebunnen hver alternative dag i to uker for å rense hodebunnen fra alle typer smitte.

Du kan selv søke økologisk trollhassel vann i hodebunnen og håret for å bli kvitt hodelus. Noen mennesker foretrekker også å forberede trollhassel vann hjemme ved hjelp av friske blader fra urten, men folk som er hardt presset på tid eller ikke har tilgang til friske blader av urten kan bruke kommersielt tilgjengelige trollhassel pulver. Pulveret er like effektiv i behandling av lus som er økologisk trollhassel vann.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha