5 fordelene av å ta godt fiskeolje kosttilskudd

Fiskeolje kosttilskudd er populære kosttilskudd som forbedrer ens generelle helse og velvære. Fiskeolje kosttilskudd er fortært av millioner av mennesker rundt om i verden. Kan fås omega-3 fettsyren rik fiskeolje naturlig ved inntak av fet fisk som tunfisk, laks og / eller makrell. Men mange mennesker er uvillig til ideen om å spise sjømat. Den beste løsningen på dette problemet er å ta fiskeolje bilag. Olje er hentet fra fisk som kveite, mulle, sild, makrell og laks for å gjøre den ekstremt gunstige fiskeolje kosttilskudd.

Foruten Omega-3 fettsyrer, fiskeolje kosttilskudd inneholder også betydelige mengder av vitaminer som vitamin A, vitamin B1and B2, C-vitamin, som også mineraler som jern og kalsium. Den økende populariteten av fiskeolje kosttilskudd kan tilskrives sine flere helsemessige fordeler. Noen fantastiske helsemessige fordeler av å ta fiskeolje kosttilskudd er omtalt nedenfor.

Fordelene av å ta fiskeolje kosttilskudd

Kamper Age Related Vision Problemer

Omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kosttilskudd hindre aldersrelatert makuladegenerasjon eller AMD. En fersk undersøkelse utført av et ledende medisinsk skole i USA viste at eldre mennesker som tok fiskeolje kosttilskudd rik på EPA, DHA og Omega-3 fettsyrer var mindre sannsynlig at lider av aldersrelatert makuladegenerasjon som glaukom og / eller tørre øyne betingelse. I tillegg kan ta fiskeolje kosttilskudd også betydelig tregere progresjon av AMD eller Age relatert makuladegenerasjon.


Minimerer Graviditet relaterte komplikasjoner

Gravide anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd av sine gynekologer. En fersk gjennombrudd medisinsk forskning har vist at kvinner som tok fiskeolje kosttilskudd under graviditeten hadde mindre sjanse for å lide av svangerskapsrelaterte komplikasjoner som svangerskapsforgiftning og / eller pre-term arbeidskraft.

Fiskeolje kosttilskudd kan også bidra til å forebygge post postpartum depresjon. Den amerikanske Graviditet Association, en non profit organisasjon som fremmer graviditet velvære, anbefaler at gravide kvinner bør spise 500 mg til 1000 mg fiskeolje per dag.

Regulerer kolesterolnivået

Kolesterolnivået kan reguleres ved å ta fiskeolje kosttilskudd på en jevnlig basis. Personer som lider av høyt kolesterolnivå blir rådet av sine leger å ta gode fiskeolje kosttilskudd. Ta godt fiskeoljetilskudd regelmessig ikke bare senket kolesterolnivået i blodet, men disse fantastiske kosttilskudd også brakt ned høyt blodtrykk opplesninger, ved å redusere blod triglyseridnivåer.

Faktisk har omfattende medisinsk forskning kunnet etablere en klar sammenheng mellom inntak av fiskeolje kosttilskudd og reduserte kolesterolnivået.

Letter kroniske helseproblemer

Personer som lider av kroniske helseproblemer som astma, diabetes, høyt blodtrykk, Crohns sykdom, leddgikt eller lupus bør ta fiskeolje kosttilskudd på en jevnlig basis. Fiskeolje kosttilskudd kan lette noen av de ubehagelige symptomer assosiert med disse langtidssykdom conditions.People lider av kroniske helseproblemer bør ta minst 1 000 mg av fisk per dag. Den høye konsentrasjonen av omega-3-fettsyrer finnes i fiskeolje også bidratt til å hindre utviklingen av kroniske helseproblemer.

Kamper depresjon

Leger foreskrive fiskeolje kosttilskudd til mennesker med alvorlig depresjon. EPA, DHA finnes i fiskeolje kosttilskudd ikke bare bidratt til å lette symptomer på depresjon, men det bedret seg også generelle stemningen som well.Taking fiskeolje kosttilskudd alene kan ikke bekjempe symptomene på depresjon. I stedet bør fiskeolje tillegg gis til pasienten som lider av alvorlige depresjoner sammen med andre konvensjonelle anti-depresjon medisiner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha