5 kraftige tips for å få muskler raskt

 For å få muskler raskt du trenger mye motivasjon, utholdenhet og disiplin. Jeg vil dele med deg noen raske og enkle tips som vil hjelpe sterkt deg å oppnå dette målet om å vinne raske muskelmasse.

 Her er noen av triksene som du kan gjennomføre for å få muskler raskt og oppnå den kroppen du alltid har ønsket:

 1. Har du trene for mye: Hvis du har en kropp som er for tynt, så du bør ikke overtrening, og du bør unngå det hele tiden. Hvis du strever for mye å få størrelse og muskelmasse, må du informere om det ellers finne noen problemer som toget mer. Men hvis du unngå dette forbedring og så alt vil være fornuftig og har ingen problem noensinne. Bortsett fra det, her er noen måter å gjøre dette effektivt:

  •  Unngå å lage mer enn 18 serier i total trening.
  •  Du bruker ikke fristen for hver økt: For eksempel, er mer enn nok for hver trening eller rutine en økt på 45 minutter, men se på hvem som kan gjøre alle øvelsene planlagt for denne perioden.
  •  Aldri du trener i over 10 eller 14 uker. Kontroller at du har 5 eller 7 dager fri hvis du begått i disse ukene.
  •  Dette er noen av de mest effektive måtene å unngå problemer trene mer. Ta hensyn til råd og veiledning for å få muskler raskt.

 2. Gjør flere reps eller legge mer vekt: Når du oppretter en muskel-building rutine, må du nærmer deg det på en idé som bør være progressiv overbelastning. Hvis du ønsker å få mer muskuløse, må du løfte mer vekt konsekvent og gjøre deg sterkere! Den repetitive prosessen med å gjøre det samme rutine, repetisjon og vekten er bare bortkastet tid og energi, og du vil ikke få noen gunstig resultat av det.

 3. sammensatte øvelser er effektive: Ved hjelp av komplekse sammensatte øvelser som knebøy, presser, markløft, blant andre, er en perfekt teknikk hvis du ønsker å bli sterkere og mer muskuløse utseende. Så ikke kast bort tiden din gjør isolasjonsøvelser, spesielt i begynnelsen av treningen rutiner. Det du egentlig ønsker er at det daglige kostholdet er riktig for deg. Så alltid huske det.

 4. Spis riktig kosthold for deg: Hva er "riktig" kosthold for deg? I min erfaring, ligger fem til å 7 måltider en periode på 2-3 timer mellom hvert mer enn nok. Det betyr at 2,5 til 3 gram protein pr kilo kroppsvekt. Det avhenger av den daglige rutinen for trening og prosentandel av kroppen fett.

 5. aldri miste av syne de hviledager: få muskler fort aldri vært avhengig utelukkende på rutiner og treningsøkter, bør alle vite at også trenger å hvile og gjenopprette fra en knallhard treningsøkt. Dette er ganske viktig folkens! Det betyr at minst åtte timer søvn om natten!

  

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha