5 sanger til middels piano studenter

Det er mange sanger for piano studenter med middels nivå piano; personer som allerede har grunnleggende kunnskap om piano vil være i stand til å ta på dem, og i denne artikkelen vil vi snakke om noen av disse sangene.

En av de første sanger for piano elever er "Fur Elise" av Beethoven. Etter noen ta pianotimer i noen år, mest sannsynlig vet dette stykket. Dette er en av de mest populære sanger for piano, og på et tidspunkt i forberedelse til å bli en pianolærer, bør du vite og lære å spille perfekt.

Den andre klaverstykke er "The Sting" Scott Joplin. Dette er en veldig populær sang i det tjuende århundre selv mange folk som var med tanke på at Joplin egentlig ikke burde være ved siden av, var det motbydelige sammenligninger. Men nå, er deres sang en av de beste gjennom tidene, og regnes som en må tolke dette piano poengsum.

En annen eksepsjonell piano sangen er "Canon i D-dur" av Pachelbel. Dette var en låt som opprinnelig ble skrevet for strengeinstrumenter og på grunn av dette, ble det skrinlagt mange ganger piano lærere over hele verden. Men snart ble det tilrettelagt for piano og står som en av de ledende piano sanger for middels og avanserte studenter.

Den "Moonlight" sonate av Beethoven er kjent over hele verden. Den ble komponert og skrevet av samme lærer som hadde den vakreste rase i verden. Mange forsikringsselskaper folk som har hørt og lært denne fantastiske sammensetning som kan betraktes i dag som en milepæl i historien av piano og er selvfølgelig en av de beste pianostykker av historien og at hver elev bør vite og kjøre perfekt.

Til slutt fremheve den romantiske "Clair de Lune" av Debussy er en del av et mer komplekst arbeid svært kjent pianister fra hele verden, "Suite Bergamasque". Det er en fantastisk sammensetning og kan finnes i listen over topp ti sanger for mellom piano studenter som skapt historie.

Jeg håper du fant disse fem sanger for nyttige mellom piano studenter. Besøk for mer informasjon om gratis piano noter

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha