5 tips for å generere flere kunder i Google Adwords

Disse tipsene vil tillate deg å forbedre dine resultater på alle Google Adwords kampanje for å generere dusinvis av høyt kvalifiserte prospekter, klar til å etablere kontakt med deg.

1. Velg relevante, spesifikke søkeord

Vær tydelig hva produktet eller tjenesten du ønsker å annonsere og bruke ord som definerer det så konkret som mulig.

Ved å bruke svært generelle ord eller uttrykk bredt er sannsynlig å få mange klikk, men er målet å ta imot besøkende som har en genuin interesse for dine produkter eller tjenester. For eksempel, et selskap som selger stoff maling hvis du bruker ordet "male" vil motta besøkende søker husmaling, skolemateriell eller tjenester for billakk. For dette samme selskap ville være mye mer effektivt å bruke "stoff maling" eller "maling silke".

2. Fordel søkeordene i forskjellige annonsegrupper

Gruppen alle søkeordene i bestemte grupper hjelper deg å fokusere annonsene dine til riktig målgruppe og måle resultater. Samtidig den lar beholder du din reklamekampanje organisert og unngå dupliserte søkeord.

3. Husk at salgsprosessen går utover klikk

Det er viktig at du tilbyr til de besøkende en grunn til å kontakte deg på den tiden, for eksempel et spesielt tilbud.

Hvis ikke nå overveid kjøpe produktet eller tjenesten umiddelbart, viser årsakene til at de skal kontakte deg nå eller sender e-postadressen din. Sørg for å inkludere alle dine kontaktpunkter som adresse, e-post, telefon, etc.

4. Hold sjekke aktiviteten av kampanjene dine

Du bør følge nøye med på resultatene for kampanjer for å analysere hva som fungerer, hva er søkeordene som genererer bedre resultater og kostnader er justert. Gjør prøver for å sjekke effekten av annonsene dine og vurdere omskrivninger dem hvis du finner ut at de har liten eller ingen respons.

5. Lag en egen side for de besøkende

Bruk sidene som er laget spesielt for å ta imot besøkende som klikker på annonsene. Disse destinasjonssidene, også kjent som destinasjonssider, er knyttet til de vilkår som potensielle kunder der gjorde søk og finn den informasjonen du lovet annonsen.

Hvis du lede besøkende til hjemmesiden til nettstedet ditt, vil de måtte gjennomgå og søke informasjon som interesserte dem, involvere dem bortkastet tid og frustrasjon over ikke å finne i første instans som førte til bare klikk på annonsen .

Ta hensyn til disse 5 tips for å gjøre din betaling per klikk Google Adwords mer effektive, koster mindre og generere de resultatene du forventer: økt trafikk til nettstedet ditt til potensielle kjøpere og kunder

Av Adriana Rodarte for mer informasjon og tips om Google Reklame og markedsføring på Internett strategier.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha