5 urte rettsmidler for High Blood Sugar

Nivået av sukker eller glukose i blodet er en nøyaktig måte å finne ut om din helse. Det er svært viktig å holde blodsukkeret på riktig nivå for at ikke det føre til andre alvorlige komplikasjoner som diabetes og fedme.

Høyt blodsukker er medisinsk betegnet som hyperglykemi og kan være en indikasjon på andre underliggende problemer som insulinresistens. Problemet er generelt sett i mennesker som spiser for mye av junk food, ikke trener nok og gjennomgår stress på en jevnlig basis. Heldigvis kan høyt sukker nivå bringes ned til sunt nivå ved bruk av enkelte medisinske urter.

Beste urte rettsmidler for High Blood Sugar

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er en svært nyttig urt som naturlig bidrar til å senke blodsukkernivået og regnes som mest nyttig i behandling av diabetes. Medisinske studier har ennå ikke avslørt årsaken bak de medisinske egenskapene til Bukkehornkløver, men de har fastslått at urten er svært nyttig i behandling av høyt blodsukkernivå. Sug to spiseskjeer av bukkehornkløver frø i et høyt glass med vann over natten. Kast frøene og drikke behandlet vann først i morgen. Gjør dette hver dag frem til sukker nivåer komme ned til et akseptabelt nivå.


Einebær

Frukten av einer planten har vært brukt siden antikken for å behandle høyt blodsukker. Bærene inneholder enzymer som normalisere nivået av sukker i blodet og behandle tilstander så som prostata-infeksjon, cystitt, ødem, astma og fedme, så vel. Enzymene er hypoglycemic og vanndrivende i naturen som også behandler de underliggende årsakene til høyt blodsukker. Du kan konsumere 40-90 g friske einebær hver dag eller ta tilskudd av bærene.

Hvitløk

Hvitløk inneholder allicin, som er en aktiv forbindelse med mange medisinske egenskaper. Urten er mye brukt som en matlaging ingrediens, men er også en populær antibiotika som kan redusere risikoen for hjerteinfarkt og slag.

Sammen med behandling av hyperglykemi, kan hvitløk hjelpe behandle sine symptomer i tillegg som tretthet og svimmelhet. Forbruke 10-12 rå hvitløk pods daglig eller forbruke hvitløk kapsler for behandling av hyperglykemi. Ikke bruk hvitløk kosttilskudd sammen med blodfortynnende medisiner.

Koriander

Koriander, eller koriander, er en urt med aromatiske egenskaper og brukes primært til garnityr eller krydder ulike indiske og meksikanske retter. Urten har også medisinske egenskaper og er god for å få ned blodsukkeret.

Vask koriander blader grundig og male dem til å lime inn skjemaet bruker svært lite vann. Kok en kopp vann og tilsett en spiseskje koriander lime i vannet. Bratt i 10 minutter. Sil blandingen og drikke det. Konsumere tre kopper koriander te daglig for å normalisere blodsukkeret.

Uva Ursi

Uva ursi er en populær urt i kinesisk medisin og har vært brukt av herbalists for behandling av ulike problemer, inkludert infeksjoner i urinveiene. Urten inneholder allantoin, en aktiv ingrediens som kan hjelpe til med behandling av hyperglykemi. Sjekk med legen din om riktig dosering av urte supplement for å behandle tilstanden. Urten har noen milde bivirkninger, så vel som bør tas i betraktning før du starter behandlingen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha