6 Hjem rettsmidler for Fotsopp

Fotsopp er en smittsom hudsykdom av foten. Denne typen infeksjon er svært vanlig hos idrettsutøvere spesielt i svømmere derav navnet. De infeksjon resulterer fra hurtig multiplikasjon av en bestemt type av sopp. Denne typen infeksjon er svært vanlig hos idrettsutøvere samt hos personer med fotsvette. Som nevnt tidligere, er fotsopp en lett smittsom sykdom og sprer seg raskt under gunstig miljø. En person kan få smitte gjennom bruk av felles bad, offentlige svømmebassenger, håndklær, klær og til og med sko.

Det er viktig å få behandlet for tilstanden så snart som mulig, eller det kan til og med resultere i amputasjon av foten. Det er flere over-the-counter kremer som er tilgjengelige for behandling av soppinfeksjon. Men i denne artikkelen vil vi formidle til deg noen av de beste hjem rettsmidler som ofte brukes til behandling av fotsopp. Som alle rettsmidler, hjem rettsmidler for å ta tid til å vise effekt. Men man må være svært vanlig i deres bruk eller det kan føre til at infeksjonen å starte helt på nytt. Også, soppinfeksjoner trenger å bli behandlet helt eller sopp vil vokse tilbake.

Effektive hjemme rettsmidler for Fotsopp

Maisenna Powder

Hvis du har fotsvette så ømfintlig pulver er vil bidra til å forhindre vekst av infeksjonen forårsaker sopp på føttene. Hvis du lider av fotsopp deretter strø pulveret på foten for å holde det tørt alltid. Sopp finne det lettere å vokse og formere seg når huden er våt.


Du kan kjøpe ømfintlig pulver fra matbutikk. Dryss pulveret over føttene hver time for å holde dem helt tørre. Du kan selv sette noen pulver inni sokker og sko for å holde fuktighet borte. Maismel vil raskt absorberer svette forlater føttene fukt gratis completely.Use brun maisenna pulver for behandling av fotsopp. Hvis du ikke finner brun maisenna pulver så lett steke det hvite pulveret før det skifter farge til brun. Pass på å ikke brenne pulver eller det vil bli ineffektiv.

Hvitløk

Hvitløk har kjent anti fungal egenskaper som svært nyttige i å begrense veksten av sopp. Regelmessig bruk av hvitløk over det infiserte området vil gjøre deg helt infeksjon gratis. Ta 5-6 pods av hvitløk. Skrell hvitløk pods og knuse dem ordentlig ved hjelp morter. Påfør knust hvitløk jevnt over den infiserte fot. Pakk smittet og behandles med medisinsk gasbind slik at hvitløk er fortsatt på plass. Legg igjen for et par timer.

Vask foten med varmt vann og medisinert såpe og tørk den helt ved hjelp av et håndkle eller hårføner. Det er viktig å ikke la det infiserte området våt. Vente på en time og deretter søke hvitløk. Denne behandlingen bør gjøres tre ganger om dagen. Hvis du ikke kan gjøre det uavhengig av hvilken grunn, da gjelde knust hvitløk til foten din om natten, og la den over natten. Denne behandlingen skal gjøres hver dag i tre måneder.

Apple Cider Eddik

Eplecider eddik er sure av natur, fordi det inneholder store mengder eddiksyre. Dette gjør det svært nyttig for å eliminere infeksjonsfremkallende bakterier og sopp. Unn din infisert foten daglig med eple cider eddik bad. Forberede badet ved å legge en kopp eddik til tre kopper water.Pour oppløsningen i en mellomstor bassenget. Bløt smittet foten i løsningen i 15-20 minutter. Vask av med rent vann og tørk foten helt. Dryss litt maismel over foten for å sikre fullstendig absorpsjon av fuktighet. Gjør dette behandling tre ganger om dagen i 6 uker.

Vicks VapoRub

Dette er en populær hjemme bøte for behandling av mange infeksjoner, inkludert fotsopp. Leger tror at Vicks VapoRub er effektiv i behandling av infeksjoner på grunn av tilstedeværelsen av mentol og eukalyptus. Uansett årsak, er dette en av de enkleste måtene å bli kvitt sopp som forårsaker idrett foot.Rub Vicks 3-4 ganger over den infiserte fot. Dette vil svi litt på grunn av ingrediensene som brukes i VapoRub. Gjør dette regelmessig for 2-3 måneder før infeksjonen forsvinner helt.

Sjøsalt

Sjø salter blir regelmessig brukt i fotpleie på grunn av deres anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. Sea salter er lett tilgjengelig i mange skjønnhet butikker og så vel som helse-butikker. I en mellomstor bassenget helle en halv liter vann. Legg til en kopp f havsalt til vannet og mix.Soak din infisert foten i denne havsalt bad i 20 minutter. Saltet er krystall i skjema gni krystallene over infeksjon og i mellom fingrene på foten for maksimalt utbytte. Vask av med rent vann. Tørr brønn ved hjelp av håndtørker.

Indian Lilac

Dette er et tre svært vanlig å asiatiske land. Imidlertid er tørket pulver av bladene på dette treet er tilgjengelig i mange helse og skjønnhet butikker. Bladene av indisk lilla er anti-sopp annonse anti-bakteriell i naturen. Derfor er de effektivt anvendes for behandling av mange hudsykdommer. Forbered en lime ved å kombinere tre spiseskjeer med pulver av indiske lilla med tilstrekkelig mengde vann.

Bruk denne lim over infiserte området og la det tørke helt. Vask av med rent vann. Gjør behandling 4-5 ganger daglig i 5 uker. Hvis du kan legge hendene på friske blader av treet da forberede pastaen ved å knuse bladene og blande dem med litt vann. Man kan også suge den infiserte foten i en oppløsning fremstilt ved å koke friske blader i vann.

Sammen med de ovenfor gitte rettsmidler, er det viktig at du tar godt vare på din personlige hygiene for å begrense veksten av sopp. Bruk medisinert såper for å vaske den infiserte fot. Slitasje tøfler hvis du har til å bade i felles bad. Ikke la føttene forbli vått for lang. Hvis du lider av infeksjonen deretter vaske klærne dine i veldig varmt vann og bruke et sterkt vaskemiddel for å begrense smittespredning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha