6 Nyttig Diet For gastritt Behandling

Gastritt er en sykdom som kan ta oss uforvarende med smerter og ubehag i magen. Fordøyelsessystemet går floke med betennelse i slimhinnen i magen. Man kan føle mangel på sult og oppkast sensasjon.

Gastritt kan utløses av bakteriell fremfor vekst, dårlige kostvaner, bivirkning av visse medisiner eller overdrevent inntak av alkohol. Endringer i kostholdet kan vanligvis behandle gastritt hell. Denne artikkelen gir deg nyttige tips om kosthold for behandling av gastritt.

Diett for behandling av Gastritt

Brat kosthold

Brat kosthold er en effektiv diett for behandling av gastritt. Forkortelsen Brat står for banan, ris, eplesaus og toast. Disse vil ikke komme i veien for helbredelse av mage ved å gjøre det utøve less.You er ikke til å legge noen krydder, sauser og fett fordi tillegg av disse vil igjen gjøre maten tung. Alle disse er lys på magen, fordi de lett kan fordøyes.


  • Legemidler og medisiner til å behandle gastritt
  • Effektiv Hjem behandling for gastritt

Velling

Velling laget av ris er et effektivt middel for gastritt. Faktisk, i noen deler av verden folk holde seg borte fra en hvilken som helst annen mat for et par dager. Ris velling kan fremstilles ved å sette? Kopp rive til 3 kopper water.This blir kokt i trykkoker for en tilstrekkelig lang varighet for å få risen tilberedes til nesten som en suppe. Legg litt salt og en urt for smaken, sier koriander eller koriander eller mynte og spise den lunken med ostemasse.

Yoghurt

Yoghurt gir en utmerket behandlingsalternativ for gastritt. Sin milde handling lindrer slimhinnen i magesekken. Fettfattig yoghurt kan tas sammen med mat eller spises alene.

Grønnsaker

Grønnsakene som du føler er beroligende for magen bør spises, de andre grønnsakene må unngås. Kok dem godt slik at de kan være lett digested.Gourds, kan gresskar og squash bli spist, men holde seg borte fra alle de grønnsakene som produserer gass dvs. kål og blomkål. Grønnsaksjuice er tunge, så bør tas etter matlaging dem. Paprika, løk, hvitløk, tomater og kjølig bør unngås.

Fluids

Væskene gjør maten myk å bli fordøyd raskt. I tillegg rense de mage-tarmkanalen. Hvis du ikke er helt sikker på renhet av vann, begynne å ta kokt vann. Fruktjuicer kan også tas hvis du kan tåle dem, kan du vurdere å inkludere milde urtedrikkevarer i kostholdet ditt. Alkohol og koffeinholdige drikker bør være helt avoided.You bør drikke små mengder vann eller andre væsker på en gang. Drikke store mengder kan blåse opp magen og føre til ytterligere komplikasjoner.

Frukt

Frukt er viktig i gastritt fordi de vil du øke immunitet og inneholder fytokjemikalier og anti oksidanter. Epler, bananer, fersken, kiwi, pærer, druer og meloner er flott å behandle din gastritis.However, ikke alle frukt er bra før du får ut av gastritt. Fruktene som må unngås er oransje, bær, fiken, mango og alle tørre frukter. Nøtter er lastet med næringsstoffer, men er veldig tung å fordøye.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha