62% av folk som ser på TV mens du bruker sosiale nettverk

62% av folk som ser på TV mens du bruker sosiale nettverk
62% av folk som ser TV i verden mens du bruker sosiale nettverk, som det fremgår av en undersøkelse gjennomført av selskapet Ericsson. Figuren representerer en økning på 18% sammenlignet med fjorårets tall. Dokumentet viser at det er flere kvinner som viser denne atferden. Men det er menn som oftest diskutert med andre hva de ser på skjermen, mens kvinner har en tendens til å lese hva andre publiserer eller diskutere andre problemer.
 Utviklingen mot samtidig bruk av sosiale nettverk og fjernsyn er at mens du ser på et program, en film eller et spill, må vi skape en følelse av fellesskap og posisjonere oss til andre. Pluss de føler nysgjerrig på andres meninger, vi søke ytterligere informasjon som ikke er tv-serier og samhandle med innholdet, med evnen til å analysere eller diskutere saken. I denne vanen er i stor grad mulig takket være mobile enheter fordi, ifølge studien, 67% av folk som ser på TV og tilgang til Twitter og Facebook på samme tid ved hjelp av en smarttelefon, nettbrett eller laptop.
 Lagt til dette er at over 80% av seerne sikrer surfe på internett mens du ser på TV. Figuren overgår selv den prosentandel av folk som spiser med TV på.
Studien data kom fra brukere i USA, Storbritannia, Kina, Spania, Taiwan, Sverige, Brasil, Sør-Korea, Mexico, Chile, Italia og Tyskland.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha