7 idiotsikker mat å gå ned i vekt med helse

7 idiotsikker mat å gå ned i vekt med helse

Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker på samme tid, lite fett og sukker, er den mest effektive formelen for å miste de ekstra kiloene. Noen matvarer også, gjennom sine egenskaper, kan bli våre allierte eksepsjonell vekttap. Dette er tilfellet med matvarer som depurative, blant andre fordeler, bidrar til å eliminere giftstoffer og væsker. Således favorisere volumtapet, og hjelper deflate kroppen. Oppdag 7 idiotsikker mat for å miste vekt sunt. Skriv dem ned og inkludere dem i ditt daglige kosthold.

1 - Melon: dens renseeffekt er på grunn av dets kaliuminnhold, noe som stimulerer produksjonen av urin, og fremmer eliminering av væsken.

2 - Papaya: Det er en av de rikeste frukter i vann og også i fiber og papain, et enzym som hjelpemidler i proteinnedbrytningsprosess, noe som gjør papaya en av de mest effektive frukten vekttap.

3 - Kongle: Det er ikke bare kalorier, er også vanndrivende, rensende, fordøyelses og cloying. Det er en av de rikeste vegetabilsk protein, noe som øker deres næringsmessige kraften og metthetsfølelse. Den inneholder også cynarin, et stoff med stor kraft for å avgifte kroppen. Videre artisjokker bidra til å rense leveren og fremme utvisning av urea.

4 - løk: Den bidrar bare 20 kalorier per 100 gram i tillegg til å favorisere eliminering av urinsyre og annet avfall.

5 - Agurk: Mer enn 95% av sitt vanninnhold er, slik at agurk er en viktig ingrediens i en diett for å gå ned i vekt. Det er også rik på kalium. Agurk er en vanndrivende mat som ikke kan gå glipp av dine salater.

6 - Vannmelon: Rik på vann og lite kalorier, er vannmelon en ideell mat for å stimulere nyrefunksjonen og fremme vanndrivende handling, med eliminering av mat giftstoffer.

7 - Asparges: Det er en av de matvarer med flere eiendommer for vekttap. I tillegg til å være en eksepsjonell vanndrivende cleanser er rik på inulin og frukto-oligosakkarider, to forbindelser som hjelpemiddel i fordøyelsen og forbedre intestinal transitt.

Mer informasjon

Prøv å innlemme disse 7 matvarer i kostholdet ditt og se forskjellen neste gang du går på vekten. Dette er den sunneste måten å gå ned i vekt, spise naturlig mat som gir eliminering av fett, hjelp i vekttap og slukke sult.

Å miste vekt er en av våre favoritt fag, tross alt, er fedme involvert i mange helseproblemer, så følg våre nyheter, alltid gi tips for å slanke seg og snakke om andre matvarer som bidrar til å oppnå den ønskede vekten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha