7 Urte rettsmidler for dårlig ånde

Mange mennesker lider av syke effekter av dårlig ånde, noe som gjør mange en hodet sving mot dem. Dette skaper en pinlig situasjon som fører til en lav tillit level.Also de fleste som har hatt ånde kan være klar over det eller ikke vil avsløre om det til andre. Tidlig oppdagelse og behandling av feilen med urte rettsmidler vil bidra til å gjenvinne god oral helse og generell velvære.

7 populære urter for å bekjempe dårlig ånde

Alf alfa

Alfalfa kjent for å være en rik kilde av klorofyll er mye brukt i behandling av dårlig ånde. Klorofyll bidrar til å rense blodsystemet, så vel som å holde kolon healthy.The dypt rotsystem av planten absorberer mye nødvendige vitaminer og næringsstoffer fra jordsmonnet, som er viktig for en helse kroppen fungerer, for derved å hindre dårlig ånde. Urteekstrakter fra bladet brukes behandle dårlig ånde.

Myrra


Et middel for dårlig ånde kjent siden svært antikken, Myrra har både snerpende og anti mikrobielle egenskaper som vil ta vare på tann infections.This også hjelper i styrking av tyggegummi. Te eller tinktur laget av den tørkede harpiksen av barken av treet brukes til direkte anvendelse av massasje eller ved gargling.

Persille

Den dype grønne fargen på persille i seg selv er en indikator på det høye innholdet av klorofyll i sprigs, noe som er nyttig i å holde dårlig ånde på bay.Chlorophyll grunn av sin anti oxidant og anti inflammatorisk egenskaper renser blodet eliminere giftige stoffer fra kroppen . Tygg noen sprigs av persille å holde dårlig ånde unna og holde seg frisk.

Peppermynte

Bortsett fra sin minty aroma og kjøling sensasjon, har peppermynte noen essensielle oljer som lurer for behandling av dårlig ånde. Urten har anti bakteriell samt soppdrepende egenskaper som gjør den til en perfekt oral deodorant.Chew noen blader av gras og si farvel til dårlig ånde. Som urten er en god kilde til kalium, bidrar dette også til å opprettholde riktig syre-alkali balanse i munnen, for å unngå dårlig ånde.

Kardemomme

Denne dronningen av krydder har blitt brukt som et middel for dårlig ånde siden antikken. Den flyktige olje tilstede i pod av anlegget gir en behagelig lukt. Derfor tygge av pod er anbefalt å holde dårlig ånde unna.

Granateple

Denne frukten finner enorm bruk i hjem middel mot dårlig ånde. Frukten som helhet inkludert bark har antibakterielle egenskaper og inneholder phytonutrients.This og det høye innholdet av vitamin C gjør det til et godt middel for å kjempe mot bakteriell handling i munnen samt rensing fordøyelseskanalen og magen, og dermed hindre dårlig pusten.

Fenikkel

Fennikel frø er kjent for å hjelpe fordøyelsen og dermed bidra til å opprettholde et sunt fordøyelsessystemet, for derved å unngå problemer med dårlig ånde. Også olje tilstede i fennikelfrø formidler en behagelig lukt til munnen. Enten tygger noen frø som helhet eller gurgle med fennikel te er gjort for å bekjempe dårlig ånde.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha