8 Effektiv Herbal rettsmidler for sesongmessige allergier

Sesongmessige allergier, som navnet antyder, er den formen for allergi som påvirker enkeltpersoner på visse tider i året. Når allergener som pollen inn i kroppen, bekjemper immunsystemet dem ved å frigjøre histamin.

Histamin er en kjemisk forbindelse som er ansvarlig for å forårsake symptomer på allergi. Imidlertid kan sesongmessige allergier lett behandles ved å gjøre bruk av naturmidler. Nedenfor er en liste over svært gunstige naturmidler for behandling av sesongmessige allergier.

Herbal rettsmidler for sesongmessige allergier

Butterbur

Butterbur anses som en effektiv urtemedisin for behandling av sesongmessige allergier. Bortsett fra å håndtere sesongmessige allergier, er dette urtemedisin også effektive for behandling av astma og hoste. Denne urten har blitt brukt i utarbeidelsen av over-the-counter medisiner for allergier som well.Some vanlige medisiner som inneholder butterbur inkluderer Petadolex og Tesalin. Effektiviteten av butterbur er fordi det har kjemiske ingredienser som avskrekke produksjonen av leukotriener, som forårsaker immunsystemet til å utløse betennelse i kroppen.


Brennesle

Brennesle er en annen nyttig urt for behandling av sesongmessige allergier. Årsaken bak effektiviteten av brennesle er at den inneholder flere forbindelser som hindrer frigjøring av histamin. Histamin er ansvarlig for symptomer som rennende nese, tetthet i brystet og cough.Research studier har pekt på effekten av brennesle for behandling av kløe og nysing i forbindelse med sesongmessige allergier. For behandling av sesongmessige allergier, anbefaler helseeksperter tar dette tillegget i løpet av året, så det hjelper å øke immunitet. Hvis du lider av sesongmessige allergier, bør du spise rundt 80-300 mg av denne urte behandling en dag.

Goldenseal

Goldenseal anses som en effektiv urtemedisin for å behandle symptomer på sesongarbeid allergier. Dette urtemedisin har blitt utnyttet av innfødte healere for behandling av en rekke sykdommer, spesielt luftveisplager. Personer som lider av sesongmessige allergi kan ha stor nytte av å bruke goldenseal, på grunn av det faktum at den viser anti-inflammatorisk aktivitet. Dette bidrar til å roe slimhinnene, og reduserer symptomer på hoste og nysing i forbindelse med sesongmessige allergier.

I tillegg til dette, gjør tilstedeværelsen av berberin i goldenseal det effektive for behandling av bakterielle infeksjoner, som ofte utvikler sammen med sesongmessige allergier. Goldenseal rot er primært brukt for medisinske preparater. For å lindre symptomer på sesongarbeid allergier, drikke en kopp goldenseal te tre ganger daglig. Dette urtemedisin regnes som trygt for kortvarig bruk. Ikke bruk denne urtemedisin i lange perioder, med mindre foreskrevet av legen din.

Aloe Vera

Aloe vera er ansett som en kraftig urtemedisin for behandling av sesongmessige allergier. Primært brukes til å behandle utslett, brannsår og hudlidelser, er denne urten svært effektiv mot forhold knyttet til betennelse. Aloe vera har en beroligende effekt på slimhinner, noe som bidrar til å redusere alvorlighetsgraden av allergisymptomer. Forskningsstudier har indikert aloe vera skjermer antihistamin aktivitet.

Dette skyldes det faktum at aloe vera besitter en kjemisk forbindelse som kalles magnesium laktat, som er en naturlig antihistamin. Bortsett fra det, aloe vera også viser kraftig anti-viral og antifungal aktivitet, noe som bidrar til å forebygge og behandle infeksjoner som kan oppstå på grunn av sesongmessige allergier. Men før man spiser aloe vera muntlig, er det tilrådelig at du snakker med legen din.

Grønn te

Primært dyrket i Kina, er grønn te svært gunstig for personer som lider av sesongmessige allergier. Tilstand som hjertesykdom, diabetes, høyt kolesterol, og kreft kan behandles enkelt ved å forbruke grønn te. En rekke undersøkelser har også vist seg effekten av grønn te for sesongmessige allergier.

Grønn te viser kraftige helbredende egenskaper, som bidrar til å redusere alvorlighetsgraden av sesongmessige allergi symptomer. Helseeksperter har pekt på at grønn te inneholder to kjemiske forbindelser, nemlig catechin og quercitin, som viser egenskapene til en naturlig antihistamin. I tillegg til det, hjelper grønn te for å bekjempe infeksjoner, som kan utvikle seg sammen med sesongmessige allergier.

For å behandle symptomer på sesongarbeid allergier, bør du satse på å drikke to-tre kopper denne kraftige urtete daglig. Grønn te er også tilgjengelig som kapsler for behandling av sesongmessige allergier og andre helseplager.

Galangal

Galangal anses nyttig for behandling av symptomer på sesongarbeid allergier. Bortsett fra å bli brukt til medisinske formål, er galangal brukes i næringsmidler i tillegg. Flere forskningsstudier har også indikert nytten av galangal for behandling av sesongmessige allergi symptomer. Dette urtemedisin er mye brukt i Asia for å lindre luftveisplager, feber og lunger.

Effektiviteten av galangal er fordi det viser egenskapene til et antihistamin. For å lindre symptomer på sesongarbeid allergier, er det tilrådelig at du drikker galangal te. For å forberede dette te, legge rundt 1 gram av denne urt til en kopp kokende vann, bløtlegging det i rundt 15 minutter. Drikk dette te tre-fire ganger om dagen for å lindre symptomer på sesongarbeid allergier.

Feverfew

Feverfew er en kraftig urtemedisin for å behandle symptomer på sesongarbeid allergier. Bortsett fra behandling av denne sykdommen, har Feverfew også vært brukt til behandling av revmatoid artritt og migrene hodepine på grunn av sine sterke medisinske egenskaper.

Ifølge en undersøkelse publisert i "PDR For Herbal Medicines", ble det observert at Feverfew er gunstig for å redusere blodplateaggregasjon, produksjon av prostaglandiner, og histamin i dyr. Histamin er en kjemisk utgitt av legemet når det kommer i kontakt med et allergen, noe som fører til symptomer på allergies.Feverfew ikke utløser noen alvorlige bivirkninger, når det tas oralt. Den anbefalte dosen av Feverfew for behandling av allergi er rundt 400-600 mg daglig. Ikke bruk denne urtemedisin hvis du tar antitrombotiske legemidler som warfarin eller acetylsalisylsyre.

Tinospora Cordiflora

Tinospora cordiflora er en urt som er mye brukt i indisk medisin for behandling av en rekke helsemessige forhold, inkludert sesongmessige allergier. Ifølge en studie utført på personer som lider av sesongmessige allergier, ble det rapportert at enkeltpersoner tar dette urtemedisin opplevelsen komplett lindring av nysing og rennende nese i forbindelse med sesongmessige allergier, enn de som brukte placebo.

Oppsøk din lege veiledning vedrørende sikkerhet og anbefalte inntaket av denne urte medisin for behandling av sesongmessige allergier. Helseeksperter anbefaler ofte tidkrevende 300 mg av denne urte behandling tre ganger daglig for å lindre sesongmessige allergier.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha