8 enkle trinn for å spare energi

Vi må alle lære å spare energiressursene i landet i disse vanskelige økonomiske tider. Selv om vi alle har lært om fornybare og ikke-fornybare energikilder i skolen, tror jeg ikke jeg virkelig betalt mye oppmerksomhet til vår raske forbruket så langt.

Energikrisen har åpnet øynene for det faktum at vi ikke kan la alt til regjeringen, og vi må gjøre noe for oss selv.

Den gode nyheten er at vi kan gjøre det! Du trenger ikke å være en guru på økologi og miljø - her er noen enkle grep du kan ta for å spare energi:

Datamaskiner datamaskin 1. Slå av datamaskinen og skjermen når den ikke er i bruk. De fleste folk ikke innser at skjermen noen ganger glemmer vi å slå den av og fortsatt har energi selv når du slår av datamaskinen. Hvis du begynner å praktisere denne lite skritt, selv på jobb, vil det bidra til å spare energi og spare penger.

2. CFL - er ikke en sykdom: sparepærer er mer lønnsomme og overalt. De koster litt mer enn vanlige lyspærer, men i det lange løp vil spare penger på kort sikt og vil også hjelpe deg å bruke mindre energi.

3. Air-condition: I enkelte strøk er det vanskelig å leve uten. Du trenger ikke å slå den av. Hvis du etablere og opprettholde en rimelig temperatur, ikke for høyt eller for lavt, spare energi og penger.

4. Vask: Planlegg hvordan du vil bruke vaskemaskinen. Kontroller at det er nok klær for en full last av klesvask hver gang og ikke bli hengt ut til tørk på strømregningen kommer i

5. Stor åpenbaring: Koble fra TV-en når du ikke er hjemme. Dette lille trinnet vil bidra til å spare enda mer energi. Koble fra unødvendige enheter, vil du se i lommen viktigheten av å spare energi, billettene vokser ikke på trær, de fortalte oss våre foreldre.

6. Temperatur: Hold geysir termostaten på minimum varmen du trenger og lagrer ikke for lenge. Du trenger egentlig ikke trenger å varme opp vann ved svært høye temperaturer over lang tid.

7. Frysere: Hold kjøleskapet og fryseren full, og vil fungere bedre og bruker mindre energi. Du kan også spare energi ved å planlegge å få mat kald eller frosset før måltider, slik at du ikke trenger å kaste bort energi tine i mikrobølgeovn.

8. biler: Hvis du lukker bilvinduene før du slår på klimaanlegget, vil du spare energi og spare penger.

Du kan også spare penger ved å lage din egen strøm hjemme. Det er billigere og enklere enn du kanskje trodde.

Kilde: 8 enkle trinn for å spare energi

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha