9 Hjem rettsmidler for bursitt

Problemet med bursitt oppstår som et resultat av betennelse i en bursa. Bursitt kan påvirke hvilket som helst ledd i menneskekroppen. Bursitt kan oppstå på grunn av kontinuerlig rubbing, blåmerker, skader, infeksjoner og så on.Common symptomer på bursitt kan inkludere hevelse og smerte. En person som lider av problemet med bursitt kan finne det vanskelig å bevege seg ordentlig. Videre kan en person oppleve alvorlige smerter i de berørte ledd i løpet av morgenen og kvelden i forhold til resten av dagen. Et individ kan få fritak fra problemet med bursitt med bruk av ulike hjem rettsmidler.

Hjem rettsmidler for bursitt

Bruk Mullein Tea

Et individ kan forberede og bruke mullein te å få fritak fra problemet med bursitt.

For å bruke dette midlet, er en person som kreves for å suge en klut i mullein te og bruke denne klut til å bruke te på det berørte området. Regelmessig bruk av dette midlet bidrar til å redusere smerter og betennelser som følge av bursitt.

Konsumere en blanding av honning og eple cider eddik

Et individ kan legge til en blanding av honning og eple cider eddik til et glass med vann og bruker denne blandingen på en daglig basis for å behandle problemet med bursitt.

Påfør Castor Oil

Et individ kan direkte bruke lakserolje på det berørte området for å få fritak fra smerten som følge av bursitt. Bruk av lakserolje er regnet som en av de enkleste hjem rettsmidler for bursitt.


Bruk Lavender Oil

Lavendelolje kan også anvendes ved behandling av bursitt. Et individ kan legge noen dråper lavendelolje til en bøtte med vann. Ta et bad med dette vannet kan hjelpe en person i å få lindring fra smertene som følge av problemet med bursitt.

Bruk Potato

Et individ kan også konsumere revet poteter å behandle problemet med bursitt. For å bruke dette midlet, er en person som kreves for å suge revet poteter i en kopp med vann før du går til sengs om kvelden.

Revet poteter er nødvendig for å bli konsumert tom mage om morgenen for å få effektive resultater.

Bruk Ice Pack

En annen enkel hjemme rette for bursitt er en ispose. Et individ kan bryte noen isbiter i en klut og bruke dette ispose direkte på det berørte området. Denne behandlingen bør ikke brukes i en periode på mer enn 20 minutter.

Bruk Oil

Olivenolje kan betraktes som en av de mest effektive hjem rettsmidler for bursitt. For å bruke dette midlet, er en person som kreves for å bruke varm olivenolje på det berørte området. Masserer det berørte området med varm sesamolje kan også gi de ønskede resultater.

Bruk Sandal

Et individ kan bruke et lim utarbeidet med bruk av sandeltre og vann på det berørte området. Regelmessig bruk av denne lim på de berørte ledd kan bidra til å redusere smerter og betennelse som følge av bursitt.

Konsumere Alfalfa

Forbruket av alfalfa kan også hjelpe en person i behandlingen av ulike symptomer på bursitt. For å oppnå effektive resultater, bør en individuell forbruker alfalfa på en daglig basis.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha