ADHD med hyperaktivitet

Et par måneder deltok på en anerkjent skole i byen for å delta på konferansen "Attention Deficit Disorder med hyperaktivitet" gitt av Dr. Javier A. Ahumada Atondo.

Jeg ønsker å dele med deg noen av de punktene som mest fanget min oppmerksomhet, og at du kan være nyttig.

Først av alt må vi lære å skille normal fra et urolig barn med ADHD rastløs barnet, de er forskjellige og krever derfor annerledes oppmerksomhet.

Hvis vi ikke tar hensyn til det ovennevnte, kan vaksinen være verre enn sykdommen, fordi hvis barnet ikke er ADHD og "vi merke" som en slik forsikring vil være følelsesmessig berørt.

På den annen side hvis barnet har ADHD og ingen kort blir tatt inn i saken for å avhjelpe situasjonen, venter på tide å passere å modne, så vi kaster bort verdifull tid. Barnet kan ha en umodenhet, men hva som forårsaker dette umodenhet? Søker ikke å modne, må vi finne løsninger.

Forskjellige typer av ADHD

Distrahert: vanligvis med lav skoleprestasjoner.

Hyperaktivitet: Veldig engstelig, men med god faglig ytelse.

Distrahert og hyperaktiv: det er den verste av de tre, veldig rastløs og dårlige akademiske prestasjoner.

Riktig evaluering og respektere rett tid; i samarbeid med observasjoner gjort av foreldre, lærere og andre omsorgspersoner for barn; De er viktig å gjøre en nøyaktig diagnose og basert på dette å utvikle en plan for hensiktsmessig og effektiv behandling. Dette er ikke til å merke og ingenting annet.

Krav til å diagnostisere ADHD

1. mest beryktede av symptomene ofte observert hos barn.

2. symptomdebut før fylte syv.

3. Det bør produsere sin egen sosial, utdanningsmessig eller atferdsmessige forstyrrelser alder.

4. Symptomer i minst to rom.

5. Symptomene er ikke forklares med medisinske faktorer, angstlidelser og / eller personlighet.

6. Symptomer må skje i minst 6 måneder.

Ifølge statistikk 30% av barn med ADHD bedre i ungdomsårene, men med de resterende 70% blir det vanskelig fordi de er følelsesmessig ustabil.

Noen spesielle hensyn

ADHD er ledsaget av andre problemer, og dette i sin tur utvikler mer. Det er viktig å utelukke andre faktorer som kan påvirke skoleprestasjoner som: Synsproblemer, dårlig auditiv prosessering, sensoriske integrering problemer, atferdsproblemer, depresjon, etc. Selv om disse problemene kan følge med ADHD, kan de også være den viktigste årsaken til faglige problemer. Ta følgende tilfelle som et eksempel:

Et barn som har: Insomnia, tearfulness, irritabilitet, humørsvingninger, mangel på oppmerksomhet, skole svikt, usikkerhet og skyhet. Symptomene kan lett forveksles med ADHD, men en god diagnose ga følgende resultat: Sleep forstyrrelse i barndommen.

Jeg stress, en korrekt diagnose, til rett tid gjør forskjellen mellom suksess og fiasko i ferdigstillelsen av en behandlingsplan.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha