Ærekrenkelse av karakter Laws i Michigan

 De omkringliggende ærekrenkelses betingelser klager i Michigan er lik de fleste stater, med tre meget hederlige unntak. For å bli vurdert ærekrenkende henhold til lovgivningen i Michigan, må en skriftlig erklæring være falsk, må det bli gitt ut til en tredjepart uten samtykke fra søkeren, må det vise uaktsomhet i nøyaktigheten av fakta, og det må være skadelig for søkeren eller være i stand til å forårsake skade av forslaget virker skadelig.

 Unike elementer: selv Ærekrenkelse

 Michigan Ærekrenkelse loven inneholder en bestemmelse for ærekrenkende uttalelser som er "falske anklager og en straffbar handling eller mangel på kyskhet." Denne spesielle typen ærekrenkelse kalles "ærekrenkelse per se" av Michigan lov. I motsetning til tilsvarende bestemmelser i andre stater, Michigan avsnittet "per se" dekker ikke de som hevder deres omdømme eller har et profesjonelt firma blitt ærekrenket.

 Som er en offentlig eller offisiell karakter?

 Michigan loven om ærekrenkelse har en meget presis definisjon av offentlige personer og tjenestemenn. Han sa at alle som arbeider fortjener spesielle hensyn utover de forventede vanlige kontroll tjenestemenn er en offentlig tjenestemann. En offentlig person er en person som "av hans prestasjoner, berømmelse, eller livsstil, eller vedta et kall" gir publikum en legitim interesse i sine aktiviteter. De medlemmer av politi, påtalemyndighet, kommunale politikere, forvaltere av utdanning, lokale rådgivere og "viktige forretningsmenn" ble alle vurdert embetsmenn eller tall i ærekrenkelsessaker Michigan.

 Hva er et begrenset formål offentlig figur?

 Michigan injurielovgivning har spesielle bestemmelser for det som kalles en "begrenset formål offentlig figur." Dette beskytter mennesker som ble skutt på offentlige skandaler uten dem. Et eksempel er ektefelle til en valgt som, i henhold til denne bestemmelsen, blir en offentlig figur når opplysninger om ekteskap blir en del av en offentlig debatt. Bestemmelsen lar folk lokkes til offentlige skandaler som skal vurderes offentlige hvis en ærekrenkelse sak relatert bør skje. Klageren må bevise ondskap på den delen av de tiltalte som resultat.

 Forsvar

 "Fair and true" rapporter om offentlige drøftingene er gitt "absolutt privilegium" og derfor ikke ansvarlig for ærekrenkelse. Rapporter som kan bevises å være "vesentlig" sanne er heller ikke ansvarlig for skader i ærekrenkelse drakter. Nyhetsorganisasjoner er ikke ansvarlig hvis innholdet i en historie tråd kjøpes fra en tjenesteleverandør er ærekrenkende, men de bør ikke bli publisert dersom det er kjent for å være falsk.

 Endringer i kompensasjon

 Siste endringer sluttet å tilkjenne erstatning for "moralsk skade" i Michigan ærekrenkelse tilfeller. Fra 2007 kan søkere ikke vinne erstatning for økonomisk tap som følge av ærekrenkelse. Dette inkluderer advokathonorarer. Det er en foreldelsesfrist på ett år på ærekrenkelse Michigan.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha