Air Vent Rengjøring

 Sentral air condition eller oppvarming kan være en fantastisk punkt i dagens kontorer og boliger. Varmeapparatet holde oss varme i de kalde vintermånedene, mens klimaanlegg bidrar til å kjøle oss i løpet av de trykkende sommermånedene. Det er en ulemper dette lufttilførsel system, de har en stor innvirkning på luftkvaliteten i hjemmet. Med mindre periodisk og regelmessig renhold er utført, kan forurensning og luftbårne allergener bli spredt over hele huset. Utføre rengjøring luftventilen er en fin måte å lære å ta vare på HVAC system.

  •  Broom. Start rengjøring jobb ved å feie dekker ventilasjons. Det høres kanskje enkelt ut, men dette trinnet vil bidra til å fjerne det meste av støv og allergener som lettest blåst rundt. Når feiing, starter på toppen av ventilene og jobb deg nedover, slik at du ikke spre skitt og støv til et sted du allerede har rengjort.
  •  Fjern dekslene. Deretter fjerner du dekslene fra ventilene og sett dem til side. De fleste av åpningene er holdt på plass ved hjelp av fire skruer, vanligvis Philips hode. Plasser skruene med deksler ventilasjons, slik at du ikke mister.
  •  Vakuum. Trekk støvsugeren og plasser slangen i ventilen, så du kan ikke fjerne store hybelkaninene. Det kan være lurt å tape vedleggene til hverandre slik at de ikke faller og bli borte i ventilene. For mindre åpninger, kan du lage en midlertidig dekning for vingen papir. Lag et hull i midten av lokket, og plasser slangen i midten av hullet og feste sugeslangen til dekselet. Tillat vakuum lenge nok for de fleste av de miljømessige støv og allergener inn i åpningene for å bli ødelagt i drift.
  •  Skift filtre. Selv om det teknisk ikke er en del av åpningene, filtrene spille en viktig rolle i opprettholdelsen av de nevnte åpninger. En gang i noen måneder, bør du ta deg tid til å erstatte filtrene i HVAC-systemet. Tette filtre hindre frisk luft kommer fra innsiden av huset, mens spredning av støv og allergener i hele huset, noe som gjør rengjøringen dine vents en mer tidkrevende operasjon.
  •  Bytte ventiler. Når du er ferdig rengjøring din åpninger, er det på tide å sette alt bort. Bytt ut ventilasjonsdekslene ved å sette dem på plass og skru til skruene tilbake i sine respektive hull.

 Husk at ikke alle periodiske selvrensende skitt og støv som kan akkumuleres i hele ventilasjonssystemet vil fjerne i løpet av årene. For dypere rengjøring, er det nødvendig å ansette fagfolk. De vil ha de riktige verktøyene for å nå hver krik og krok av luftesystemet. For de fleste hjem, ventilene rengjort hvert år eller to er alt du trenger å gjøre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha