Aktiv Transport: Assosiert med mindre vekt og kroppsfett

Aktiv Transport: Assosiert med mindre vekt og kroppsfett

Hvis du ønsker å se sine vaner for å komme i form, er kanskje en god måte å begynne å endre transportmåte, siden aktiv transport har nylig vært forbundet med lavere vekt og kroppsfett.

En studie publisert i tidsskriftet BMJ evaluert vekt, kroppsmasseindeks og prosentandel av kroppsfett hos menn og kvinner i Storbritannia, slik at de som brukte sin egen bil for å flytte hadde mer vekt og kroppsfett av de som brukte offentlig transport , gå eller sykle til jobben.

Nærmere bestemt, som brukte et transportmiddel som krevde mer bevegelse, var mellom 2 og 3 kilo mindre enn de som kjørte til jobb, og hadde en lavere prosentandel av kroppen fett også.

Selv om vektforskjeller kan være liten, er realiteten at privat transport eller reise med bil til arbeid betraktelig reduserer aktiviteten.

Og, mens den lavere kroppsvekt og fett har vært forbundet med aktiv transport metode, kan ikke betraktes som å ha en årsakssammenheng.

Men støtter denne studien teorien om at selv en liten endring, som å velge kollektivtransport, gå eller sykle til å flytte, kan påvirke helsen vår.

Det vil si, hvis du prøver å komme i form, ville en god start begynner å bruke en aktiv transport som det står i studien, har vært assosiert med lavere vekt og kroppsfett hos menn og kvinner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha