Akupressur For Vekttap

En eldgammel metode for healing i kinesisk medisin, innebærer Akupressur moderat, men bestemt trykk av hender eller noen verktøy. Prinsippet som følges i Akupressur er basert på frigjøre energi gjennom ulike meridianer i kroppen for å lindre symptomer på plager. Ved å trykke på viktige punkter, er kroppens egne naturlige helbredende evner forfrisket resulterer i lindrende muskelspenninger.

Denne metoden for healing er populært i dag som det er den tryggeste og fri for enhver kjemisk substans. Basert på energiflyten av kanaler og meridianer, behandler Akupressur vektproblemer ved å kontrollere suget etter mat og slippe overskudd fuktighet og varme ut av kroppen.

Tips å miste vekt ved Akupressur

Elbow

Elbow er ett av mange punkter hvor forsiktig, men fast trykk med fingrene eller ball verktøyet hjelpe å kontrollere ønske om å ha overflødig mat. Dette punktet fungerer på tarmen, og bidrar til å fjerne overskuddsvarme i tillegg fra kroppen. Den midterste punkt på hver side av albuen krøll trykkes inn i tre påfølgende dager for effektive resultater.

Overleppe


Den øvre leppe punktet ligger nøyaktig i midten av det samme som er kjent som sult kontrollerende punkt også. Anvende moderat kraft til dette punktet ved å bruke tommelen i 20 sekunder hjelpe i å dempe trangen til å spise mat. Du kan gjenta så mange ganger du ønsker.

Ear

Midten av begge ørene er svært viktig poeng å ta kontroll på appetitten. Påfør et konstant press på dette punktet spesielt mens åpne munnen i ett minutt og deretter gjenta 3-4 ganger.

  • Vitaminer for Weight Loss
  • Mest urte rettsmidler for Weight Loss
  • Herbal rettsmidler for Weight Loss

Ankel

Denne trykkpunkt fungerer på milten som hjelper i å hemme fordøyelsessystemet i kroppen. Poenget er bare på toppen av ankelen av benet. Se etter midten av ankelen og plassere fingrene litt opp og bruke makt med tommelen og knoke. Holder fast i 30 sekunder og deretter slippe den gradvis ville hjelpe i vekttap.

Kneskål

Dette punktet er spesielt for mage og blod. Plasser fingrene rett under kneskålen og beveger seg litt mot den ytre delen av benet. Hold på dette punktet i ett minutt, og slipp sakte.

Leg Point

Plasser fingeren over skinnebenet som er mot kneet. Fingers ville naturligvis føle uthult avrundede delen og gradvis legge press på dette punktet i 2 minutter. Dette vil bidra til å regulere metabolismen av vann i kroppen som dette er også forbundet med funksjonene i milten.

Bryst Bone

Like nedenfor brystbenet og over den øvre del av buken, der ligger et punkt identifisert som posisjonen til 12:00. Trykk den i 15 sekunder og deretter bevege seg mot venstre i en posisjon og trykk forsiktig. Likeledes flytte langs hele øvre del av magen og bli kvitt overdreven sultfølelse. Alltid avslutte økten med øret poeng som det igjen utløser kontrollpunktet for appetitten.

Disse punktene er omtrentlige og må plasseres på nøyaktig ett med hjelp av en utøver eller en guide. Men disse punktene er bevist gunstig i å kontrollere vekt og redusere det også hvis trykket jevnlig i noen måneder. Å være den viktigste saken av dette århundret, kan vekttap oppnås med pålitelige teknikker av akupressur.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha