Aleneforelder Ti vanlige spørsmål

 Enslige forsørgere søker etter svar på spørsmål om alt fra montering i som enslig forsørger, utvinne fra en skilsmisse, og forhandle for barnebidrag og underholdsbidrag, for å overleve slike problemer i en aleneforelderfamilie budsjett, finne en terapeut eller støttegruppe og arbeider med dating og gjengifte.

 Hvordan kan jeg stille?

 Å være alenemor er ikke lett i en verden der par vises på hoften. Men det du trenger å gjøre er å slutte å synes synd på deg selv og finne måter å passe inn. Bli med i en støttegruppe for aleneforeldre støtte og moro. Nå ut til andre single foreldre som kan føle at de har problemer med å feste i, også. Inviter dem og deres barn over for en potluck middag eller en piknik i parken. Oppdage ideer for å gjøre din vei i verden som en enkelt person. Jo bedre du føler om deg selv som person, jo bedre vil du føle deg som en enslig forsørger.

 Hvordan kan jeg helbrede?

 Eller din ektefelle er død eller du nettopp har overlevd en smertefull skilsmisse, du går gjennom en sorgprosess som inkluderer fornektelse, sinne, lønnsforhandlinger, og depresjon og til slutt ender opp i adopsjon. Å bli involvert i en skilsmisse eller et dødsfall støttegruppe. Du bør også prøve å helbrede ved å gråte når du føler trang, trene, ta en slags klasse, arbeid på din hobby, sosialisere med andre voksne, og nå ut til andre. Ja, tro det ikke skade andre mennesker og trenger din hjelp. Ved å hjelpe andre, kan du faktisk hjelpe deg leges raskere. Til slutt, hvis et år har gått, og du fortsatt lammet av sorg, be om hjelp fra en profesjonell terapeut.

 Hvor ærlig barnet-støtte og underholdsbidrag?

 Hvis du har potensial til betaleren, ikke godtar de innledende vilkår foreslått av advokaten din ex som du forhandle barnet-forvaring eller underholdsbidrag. Leie din egen advokat til å hjelpe forhandle på dine vegne, og hvis du fortsatt føler at du er forventet å betale mer enn du skal, be retten om å tildele en mellommann for å samle alle fakta og en upartisk avgjørelse. Domstoler vanligvis tilby en kjennelse mekler uten kostnad, men du kan betale for en privat mekler som er i stand til å komme opp med en avtale om at du og din ex både vil finne både akseptabelt.

 Hvordan kan jeg få rettferdig barnebidrag og underholdsbidrag?

 Hvis du vil motta barnebidrag eller underholdsbidrag, stå opp for deg selv og dine barn ved å kjempe for de støtte betalinger som du fortjener. Ansette en advokat til å hjelpe deg med å forhandle vilkår som du kan leve eller, hvis du og din ex er i en blindgate, ber retten tildele en mellommann for å samle alle fakta og ta en beslutning som du må holde begge. Når en rettskjennelse mekler er involvert, forholdene er vanligvis som rettferdig og upartisk som du kan forvente å motta.

 Hvordan kan jeg sette den på mitt budsjett?

 Som enslig forsørger, er du sannsynligvis opplever en kontanter knase fordi inntekten er lavere enn før. I mange tilfeller den inntekten som var støtter en husstand nå støtte to husholdninger. Se etter måter å øke inntekten. Prøv å eliminere eller restrukturere gjelden.

 Hvordan kan vi utvikle en co-foreldre plan som fungerer?

 Du og din ex burde ha skrevet en co-foreldre planen at alle spørsmål, inkludert boform, kostnadsdeling, trosopplæring, skole, fritidsaktiviteter, disiplin politikk og bestemmelser for uventede katastrofer adresser. Hvis du snakker om planen, holde interessene dine barn på hjertet. Denne planen er ikke om deg - det handler om barna og den beste måten å opprettholde kontinuitet i deres liv og gi dem den trygghet som kommer med kjærlighet og omsorg fra begge foreldre.

 Hvor finner jeg en aleneforelder støttegruppe?

 Eneforsørger familie støttegrupper er overalt. Du kan også finne spesielle støtte grupper som for eksempel grupper for bare enslige mødre, enslige fedre bare, og blandet singler. Mangfoldet er ikke alt. Du kan velge grupper som fokuserer på religiøs støtte, sorg støtte, eller støtte til personer som har nylig blitt skilt.

 Be om henvisninger fra terapeuten, religiøs institusjon, og samfunnet byråer. Spør rundt og se hvordan lokalavisen for informasjon om støtte-gruppemøter. Delta på minst tre økter før du avgjøre om en gruppe eller ikke bra for deg. Når du finner en behagelig passform, vil du motta den støtten du trenger.

 Hvor kan jeg få hjelp for mine barn, og finner meg selv?

 Be om henvisninger fra venner, familie lege, religiøs rådgiver, eller helseforsikring. Du kan også finne gratis eller lave kostnader for å lokalisere terapi gjennom non-profit samfunnshus, lokale kirker og universitet master- eller doktorgradsprogrammer. Uavhengig av din inntekt eller helseforsikring bestemmelser, kan du finne profesjonell veiledning passer ditt budsjett, så ikke anta rådgivning er bare for rike venner. Profesjonell terapi er nå innen rekkevidde for alle.

 Hvordan får jeg tilbake i dating spillet?

 Enten du ønsker å date for moro skyld, eller du er på jakt etter noen å gifte seg, her er noen måter å finne noen å date:

  •  Bli med i en coed klubb eller klasse.
  •  Henge ut i bokhandlere, museer, gallerier, biblioteker, og ethvert annet sted hvor singler ofte.
  •  Bli involvert i din kirke, synagoge eller moské.

 Hvilke faktorer bør jeg tenke på før remarrying?

 Før du går til gifte seg på nytt, tenk på disse faktorene:

  •  Jo lenger du date og bli kjent med din forlovede, jo mer sannsynlig et lykkelig ekteskap som varer.
  •  Unngå å bli gift på returen.
  •  Tar dating ting bra og sakte er veien å gå.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha