All Ære være her i min knyttneve

Historien og dekker en periode på flere tusen år. Og det har vært preget av den pågående kamper og kriger for makt. Det er konstant repetisjon av de samme motivasjon. Noen ganger var han i favør av etableringen av tyranniske og blodige regimer. Og noen ganger mer heldig har bidratt til å utvikle.

Den historiske utviklingen av menneskeheten er en objektiv prosess. Og det betyr at det skjer likevel, uavhengig av historiske personligheter. Eller for å være mer tydelig, er ikke historiske personligheter som gjør historien. Det er nettopp det motsatte, er de historiske betingelser som tillater fremveksten av visse historiske tall.

Men det er mange navn som har spilt en fremtredende rolle i løpet av menneskeheten. Mange har stått ut som store vitenskapsmenn, kunstnere, politikere, revolusjonære, økonomer, osv Google kolossal styrke til å overvinne tilsynelatende uoverstigelige odds. Noen ganger de betalte med sine liv i drømmen om storhet.

Men vi kan og vi må spørre: Hvor ble de så sterkt, så sterkt? Fordi svaret på det spørsmålet vil ikke bare bidra til å bedre forstå historien. Det vil også hjelpe hver enkelt av oss finne enda en brøkdel av den kraft. Vi vil være svært nyttig fordi, selv om på en mindre skala, vi også sikte på å oppnå større prosjekter.

Å se livet til hver historisk skikkelse, men med få unntak ikke; Svaret er: søker herlighet. Så, risikerte de alt og kjempet hardt for å få noe som kalles abstrakt og sublime herlighet. Og hvordan var kolossal innsats som fant takk til henne!

Men hva er ære og hvilken verdi har den? Vel, den herlighet første anerkjennelse av andre mot noe veldig viktig du har.

For eksempel, alle heltene fra uavhengighet oppnådd ære. Og jeg sier ikke at de gikk på jakt etter det. Men de greide til slutt den historiske anerkjennelse av hans bragder og prestasjoner på vegne av sitt folk. Hans tall er omgitt av en glorie av respekt og ærbødighet. Og ingen kan nekte for å ha reservert en fremtredende plass i menneskehetens historie.

Og det virkelig er så stor ære? Og kort sagt hva ekte forskjell gjør det for andre å kjenne det eller ikke vi gjøre? Faktisk, hvis det vi søker er stoltheten av å gjøre noe virkelig stort Hvorfor er det? Kort sagt er vi ingenting, vi er og alltid vil være noe helt ubetydelig i universet uansett hva vi gjør. Men menneskehetens historie er fullt og nødvendigvis begrenset i tid. Alt vi gjør, for det er ekstraordinære, er uunngåelig dømt til glemsel og utryddelse. Det er ikke noe menneske som vil vare evig.

Herligheten kommer til å utfolde seg og noen ganger som en latterlig ønske om å råde over tid. Men for hvor lenge? Hva? Å bli anerkjent for hva? Skal vi vente på applaus av andre til å gjøre det vi vet vi trenger å bygge? Du vil ikke finne forstand.

Ingenting gjort, men stor den er, bevarer sin verdi når det er kjent at en ble gjort for ære. Det viser da at det bare var egoistisk intensjon om å søke en pris for skaperverket. Og ære i seg selv er verdt noe, er ren banalitet. Hva er virkelig flott er det som er gjort av kjærlighet, av uinteresserte lidenskap.

Anerkjennelse av vår innsats er ikke mindre hyggelig. Og det er rettferdig og fortjent da vi kjempet. Men du må ikke gjøre ting den eneste motivasjonen for å få ære. Det må være noe mer enn et ønske om å utmerke seg. For all ære av verden er det så latterlig at det skal være her i neven.

Annet Anbefalt lesing:

Dine Opportunities tjene penger med Internett

Spissfindigheter å opphisse kvinner

Psykologiske selvforsvar teknikker

For å hjelpe deg å huske hva Studerte

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha