Alligator Blood har virkelig inneholder antibiotika?

 Så rart som det kan høres, ikke alligator blod inneholder faktisk antibiotiske stoffer som kalles peptider, og det er å håpe at en dag disse komponentene kan syntetiseres for behandling av mange menneskelige sykdommer og bakterielle infeksjoner. Det har vært noen foreløpige indikasjoner på at visse peptider som finnes i alligator blod antibiotikaresistente bakterier som meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, og selv HIV-viruset i forbindelse med AIDS kan drepe.

 Studie av antibiotika og andre medisinske egenskaper av øgler og amfibier er ikke ny. Den nylig godkjente diabetes stoffet kjent som Byetta er i stor grad basert på den kjemiske strukturen av spytt av Gila monster, for eksempel. Sekreter fra frosker, padder, og andre har også blitt undersøkt for sine unike medisinske egenskaper. Den formelle studier av alligator blod sies å ha sin opprinnelse fra observasjoner av alligatorer i naturen.

 Biologer observasjon av merke oppførselen til alligatorer at selv om alligatorer er ofte involvert i voldelig territorial atferd og skadelige møter med andre dyr, svært få noensinne er utviklet dødelige infeksjoner fra sine skader. Selv det meste av sin tid i bakteriebefengt sump vann ikke synes å påvirke helbredelsesprosessen. Slike naturlige motstand mot bakteriell infeksjon, er det ikke sjelden i ville dyr, men blod alligators viste seg å være spesielt motstandsdyktig.

 Prøver av alligator blod ble til slutt samlet for seriøs forskning, og resultatene overrasket mange av forskerne. Konsentrert humant serum og konsentrerte alligator serumprøver ble hver underkastet 23 stammer av bakterier, inkludert MRSA ansvarlig for. Den menneskelige blodserum lyktes i å drepe av åtte av de 23 bakteriekulturer. Alligatoren blodserum drepte alle 23 kulturer av bakterier, inkludert MRSA. Også betydelig reduksjon i det totale nivå av HIV i en prøve av infisert menneskeblod.

 På grunn av de lovende resultatene av disse testene, håper man å være i stand til å syntetisere den kjemiske strukturen av klemblod peptidene og utvikle lignende antibiotika for mennesker. Foreløpig kan terapeutiske nivåer av alligator blod være giftig for mennesker, men det er håp om at en egnet syntetisk versjon kan produseres som en krem ​​for lokale infeksjoner og som en pille for systemiske bakterielle infeksjoner i det neste tiåret.

  •  Forskere har alligator blodprøver funnet mer antibiotika enn å være humane blodprøver.
  •  Det er å håpe at en dag av antibiotika alligator blodkomponenter kan syntetiseres for å behandle bakterielle infeksjoner hos mennesker.
  •  Eksperimenter har vist at blod kan krokodille å drepe HIV-viruset.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha