Alt er klart for en ny utgave Route 40 Challenge

Hvis det er en stor hendelse i kalenderen til motorsykkel konkurranser i Argentina, som er utfordringen Route 40, langrenn rally høydepunkt i vårt land og Sør-Amerika. Mangler bare en uke før starten av testen, og alt er klart for denne nye utgaven returnerer for å ta etiketten Dakar Rally.

31 mars vil bli tildelt deltakerne i konkurransen tallene. Det vil være den 5. april når de viktigste driverne av ulike kategorier er i San Carlos de Bariloche, byen der løpet begynner og hvor den vil gjennomføre administrativ kontroll, teknisk og sikkerhet.

I motsetning til de to siste utgavene, vil utfordringen i år turnere historiske Route 40 sør til nord, som starter i Bariloche den 5. april og fortsatte gjennom Zapala og Marlagüe. Løpet avsluttes i byen San Juan 12. april.

Totalt vil de kjøre 3500 kilometer, hvorav 2000 vil være tidsbestemt, gjennom Cordillera de los Andres, Patagonia og Cuyo, med skiftende landskap, fjellveier, ørkener og sanddyner. Den DR40, drevet fra ni år siden fra Ministry of Tourism of the Nation, vil tillate deg å sette pris på klima, terreng og ulike regioner den passerer gjennom.

Betydningen som har kjøpt dette løpet viser navnene allerede bekreftet for denne utgaven 2014. Den spanske Nani Roma, vinner i bilen kategori av Dakar 2014, sa forrige måned sin tilstedeværelse. Det vil ikke være den eneste internasjonale figur rally. Den legger også til listen over bekreftede Boris Garafulic Chile, som endte åttende i siste Dakar, også i bilen kategorien.

I motorsykler, de inkluderer navn som Patricio Cabrera, som fikk stillingen nummer tretten i Challenge Route 40 i fjor, en stilling han håper å overvinne denne 2014, i en av de mest etterlengtede hendelsene etter motorentusiaster i Sør-Amerika.

Hvis du ønsker å vite mer informasjon om konkurransen og resten innrullert i rettssaken, kan du ta kontakt med den offisielle nettsiden til Challenge Route 40. Der vil du også finne tilsvarende datahastigheter og annen informasjon for å hjelpe.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha