Alt om den nye telefonen fra Apple Iphone 4, har ventetiden kommet til en slutt

Etter en måned med salg i andre land som USA, "surprise-effekten" det var ikke bare i Spania. Som mer og som mindre enn en pitch på slutten av juli, og faktisk natten av 30. juli gjennom forventet på 0:00 de åpnet flere butikker i viktige punkter i den spanske geografi som kan være den mest utålmodige med sin iPhone 4 Vodafone, Orange og Movistar, selv om sistnevnte eneste måten lsa online virtuelle butikker. PCI var til stede ved åpningen av butikken av Vodafone Valencia, i nærheten av Campus Partiet, nettopp de dagene fant sted i City of Arts and Sciences. De fleste ivrige kjøpere kom nettopp fra messen, klar til å tilbringe resten av morgenen "mekke" med terminalen teknologi og kan skilte med blant hans kolleger.

IPhone Technology

Faktisk, hvis det er noe som kan skilte med en iPhone-bruker er det en teknologisk fortreffelighet. I en terminal som gado som dette er et kompendium av elektroniske systemer og kommunikasjon enn iPad. Faktisk skjermen med 960 x 640 piksler, er purke 1024 x 768 iPad, med fordelen av å ha en mye høyere pikseltetthet. Retina Display er det offisielle navnet på skjermteknologi i iPhone 4, produsert av LG, med et kontrastforhold på 800: 1, 326 dpi og IPS type.

En annen av de som har sett bedre ytelse er det GPS teknologi elementer, minst like langt som følsomhet er bekymret. Og nye er tilstedeværelsen av en intern gyroskop som lar deg holde kontroll på bevegelser edelt iPhone lus i alle akser, og utvikle innovative grensesnitt for spill og programmer. Titler som Gun Range, og gjøre bruk av slike gyroskop, som går langt utover mulighetene for tradisjonell akselerometer. Du kan styre et objekt med en presisjon nesten piksel ved å bevege iPhone i luften.

Prosessoren er en av de ukjente i iPhone 4. Ingen god passer perfekt i iPad, kunne A4-prosessor ikke har plass til på iPhone. Størrelsen er mye mer tilbakeholdne og litt mer varmedissiperende betraktet som "safe" hopp alle varsler. Eller batteriet er konsumert for fort for en mobiltelefon. Men langt fra det, passer A4 fint inn i iPhone 4. Med tung bruk av enheten bare batteriet vare en dag, men for normal bruk, både i0S4 som prosessoren og andre komponenter, de får lengre levetid Batteri mer enn iPhone 3GS. Følelsen av hastigheten på en dag til dag med iPhone 4 er enestående, og alt ser ut til å gå på fort. Bildene, for eksempel, eller HD-video, blir håndtert veldig fort, inkludert redigering av video med iMovie.

Kameraet er en av de mest etterlengtede nyheter på iPhone 4. Og ikke bare ryggen med LED-blits 5Mpx med bakbelyst sensor. Den integrerer også en andre foran kamera, noe som gir svært morsomme bilder av deg selv, og også implementere funksjonalitet ganske viktig til Apple: Facetime, eller videokonferanser via trådløs Apple har fremmet en særlig intens måte. I teorien trenger du en trådløs forbindelse til funksjon, selv om det er "hacks" for å aktivere Facetime over 3G.

Apple iOS4, en ny begynnelse

iOS4 er også en annen ny iPhone 4. Det er riktig at denne nye versjonen er utenfor rammen av en enkelt terminal, men det er iboende til operativsystemet funksjoner som forbedrer funksjonaliteten til iPhone, spesielt iPhone 4 som alle forbedringer er mulige. I tidligere generasjoner terminalene ikke kan bruke alle ni funksjoner som ansikt tid, på grunn av fravær av det andre kammer, for eksempel. Andre deler, slik som digital zoom på kameraet, eller evnen til å organisere bildene dine ved hjelp av ansiktsgjenkjenning og geotagging, er enklere å implementere. En annen interessant funksjon er støtte for Bluetooth-tastaturer, eller evnen til å lage spillelister direkte på enheten uten å bruke iTunes. I det siste, kan du lage lister "på farten", men var ustabil og slettet når du synkroniserer med iTunes eller når du starter terminalen.

I andre tilfeller som enhetlig e-post, nyhetene er egentlig ikke slik. Andre systemer har lenge implementert denne type organisasjon messaging, som Blacberry. Multitasking er ikke noe big deal, men hvis det er nødvendig for å konkurrere med andre operativsystemer oppgradere. Så mye av det samme med den organisasjonen ved mappeikoner på startskjermen. Det er nødvendig, men ikke en unik oppnåelse av Apple, i alle fall.

Tethering forventet å dele 3G-forbindelsen ved å installere et trådløst aksesspunkt er en annen nyhet, men til syvende og sist er det en koblet til teleoperatørene som kan kontrollere omfanget av denne funksjonaliteten funksjonen. I alle fall er det mulig, og viktigst, offisielt innlagt selv betinget av operatøren og data plan.

Det nye operativsystemet for mobile enheter Apple er i stand til å opprettholde kompatibilitet med nesten alle eksisterende applikasjoner i App Store, og samtidig legge til rette for utviklere å jobbe med nye som kan dra nytte av Retina Display eller gyroskop, ingen Glem foto- og videokameraer.

Problemer IPhone 4

Til tross for de dyder, åpenbare og unektelig, innføring av iPhone 4, er det også aspekter som kan kritiseres fra et konstruktivt synspunkt. For det første er den kontroversielle ekstern antenne. De har sider og sider som er skrevet om dette temaet, mange med en virkelig katastrofal tone. Realiteten er at selv om problemet eksisterer, er det ikke så lett å bli påvirket av fallet av signalet. Minst med firmware 4.0.1, ikke kvaliteten på mottaket ikke slippe så lett. Apple har et program for gratis levering av "støtfangere" til brukere på forespørsel. Støtfanger helt dekker antennen side og hindrer den aktive delen av antenner berøring, spesielt i området hvor 3G og WiFi antenner møtes.

En annen måte å angripe problemet på antennen, som i praksis vi ikke kunne reprodusere på en systematisk måte under testing, bruker headsettet som følger med den fantastiske enheten. Faktisk, han invitert til å bruke både iPhone som en mediespiller, for eksempel telefonnummer Smartphone. Og svare eller ringe ved hjelp hender libes er en svært behagelig opplevelse, i forhold til det faktum at å holde terminalen med en hånd klistret til øret hans. Også lydkvaliteten er høy.

En annen "vanskeligheter" som setter iPhone i et annet enn det andre mobile løsninger ulempe situasjonen er mangelen på integrasjon mellom de installerte programmer og ressurser av terminalen. Et klart eksempel er Facebook: Når du har installert programmet, hvis et bilde er laget fra terminalen kammeret, ingen direkte mulighet dele bildet på sosiale nettverk som Facebook vises. Hvis alternativet for frakt til Mobilime eller post vises, men ikke til andre nettverk som hadde blitt bygd av tredjeparts applikasjoner tilgjengelig på App Store. RIM, uten å gå videre, er langt fremme i denne delen, med eksepsjonell søknad integrasjon med operativsystem og maskinvare ressurser av terminalen.

I en annen vene, er det også merkelig at Aplle ikke har gitt ut en modell iPhone 4 med 64 GB i stedet for 32 GB eller 16 GB kapasitet er tilgjengelig ved lansering. Og den hvite modellen vil fortsatt må vente.

Og selvfølgelig, be om å få i fremtiden en modell iPhone med fysisk QWERTY-tastatur. Muligheten til å koble trådløse Bluetooth-tastaturer kompenserer for denne mangelen på noen måte, men ikke et fysisk tastatur når du skriver lange tekster og e-poster er uovertruffen.

Hva kan man forvente IPhone 4

Som det står, iPhone 4, sammen med iOS4, er en vesentlig "runde" produkt. Det er en smarttelefon hvor en del av telefonen er bare ett av sine mange fasetter. Som mediespiller er enestående, med en kvalitet for audio, video og bilder er vanskelig å matche av andre konkurrerende produkter. Som minidatamaskin er også en vinner, med nesten utrolig prosessorkraft. Videoredigering fra terminalen er bare ett eksempel.

Forhåpentligvis vil det forbedre interoperabilitet mellom tredjeparts applikasjoner og terminal for å fange opp med andre løsninger som RIM. Og det Mobilime fortsetter å utvikle seg i sin integrasjon med iPhone terminaler fra synspunkt av "skyen". Fremfor alt, har du en modalitet som tilbys gratis til alle terminalene, men så er det Premium modaliteter. Logikken er at forbedringer er innført i suksessive OS-oppdateringer, og det er enda snakk om å lansere nye terminaler for neste år, både en ny iPhone og en mindre iPad.

Siden da er trenden å lage smarttelefoner og tilkoblede enheter installert på en eller annen måte i "skyen".

Apple satser. Egen søkemotor, plattformen iAds reklame eller elektroniske tjenester Mobilime er mulig relatert til konkrete prosjekter. Selvfølgelig er iPhone 4 en utmerket tid å implementere noen distribusjonsteknologi for mobile maskinvare.

Telekommunikasjon Loyvan

Sykepleierutdanning

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha