AMV rytter Toni Elias avsluttet et flott comeback i Motorland Aragon

19.09.2010 Lederen av Moto2 VM har manglet en tur til å kjempe for pallen. AMV rider Toni Elias hadde en stor rase i dag på den spektakulære Motorland Aragon arena fullføre et comeback som har tatt ham fra det sekstende plass i det første skrittet til mållinjen fjerde posisjon.

Med det oppnådde resultat, holder Elijah mesterskapet ledelsen med 76 poeng - mer enn 3 raser av plus med sin nærmeste rival, Julian Simon og Andrea Iannone 80 poeng, vinner i dag av den trettende runden av World.

Etter å ha startet fra tolvte på rutenettet, avsluttet Elias første runde i en forsinket sekstende posisjon og har overvunnet en etter en sine motstandere for å nå den franske Jules Cluzel i kampen om femteplassen. Med seks runder igjen, har mesterskapet leder komfortabelt foran italienske Simone Corsi.

Deretter har piloten AMV begitt seg ut på en frenetisk jakt var den ungarske Gabor Talmacsi og Julian Simon spansk. Gresini Racing rytteren har kuttet mer enn 2,5 sekunder på bare fem runder gjenstår å bare åtte tideler av innlegg

Toni Elias - 4. plass - Moto2 Championship leder

"Jeg er fornøyd med resultatet i dag. Vi kunne ha gått hjem med en null sett hendelsen på det første hjørnet, men vi har endelig vært rom. Vi visste at forsinket exit fra en slik posisjon kan sette det store arbeidet som er gjort i løpet av helgen. Jeg har sporet fra det sekstende posisjon og har blitt overvunnet en etter en til alle løpere før ham. Med seks runder, så jeg at podiet var mulig så jeg risikabelt, men alltid med hodet. Jeg ønsket boksen til Shoya og alle fans som støttet meg, men det har ikke vært mulig. Nå er det hvile for å komme til Motegi, en krets jeg liker mye, med maksimal energi. "

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha