Android varslingsregler Informasjon e-

 Android-enheter har alle standard varsler du forventer, for eksempel ringetoner og alarmer, men de har også andre passelig varsler som tekstmelding og e-postmeldinger. Implementeringsprosessen av disse varslene er forskjellig for Gmail og meldingsprogrammer og for den type Android-enhet du har. Uansett bør sette opp varsler ikke ta deg mer enn et minutt eller to.

 Gmail telefonvarsler

 Trykk på menyknappen når Gmail-programmet er åpent, og trykk på "Mer" og deretter "Innstillinger". Her vil du se "Generelle Preferences" innstillinger som gjelder for alle Gmail-kontoer, og du vil se alle Gmail-kontoer oppført. Klikk på kontoen du vil bruke til å vise sine kontoinnstillinger. Bla til "Varslingsinnstillinger". Hvis "e-postvarsler" alternativet er slått av, trykker du plassere en sjekk i boksen ved siden av den. Hvis du trykker på "Varsle" -alternativet koder, kan du angi etikettene i kontoen du ønsker varsler for . For å angi hvilke varsler du vil, som ringetoner eller en indikatorlampe, trykker du på Hjem-knappen og menyknappen. Trykk på "Innstillinger" og deretter "Lydinnstillinger". Her kan du konfigurere varsler Gmail "Melding ringetone "for lyd varsler og" Pulse varsellyset "tappe for en visuell varsling.

 Telefon e-postvarsler

 Når du åpner programmet E-post og vise en av kontoene dine, trykker du på telefonens menyknappen og velg "Kontoinnstillinger". Hvis "E-postvarsler" har en tom boks ved siden av, trykker du på muligheten til å plassere en hake i boksen og aktivere varsler. Under denne parameteren er "Velg ringetone". Trykk for å vise at ringetonen du vil bruke som et varsel. Aktiver det siste alternativet, "Vibrasjoner", for å gjøre telefonen vibrere når du mottar en ny e-post.

 Gmail Varsler Tablet

 Med Gmail-appen åpen på nettbrettet ditt, trykker du på menyknappen i øvre høyre hjørne av programlinjen; deretter trykker du på "Innstillinger". Bla til "e-postmeldinger". Hvis alternativet er slått av, trykker du på den for å aktivere varsler. Under dette alternativet, kan du trykke "Ringtone" for å velge varsellyden du vil. Den Neste alternativ er "Forhindre tid." Hvis dette alternativet er aktivert, Android tablet varsler deg når når du mottar en ny e-post, men ikke for nye ekstra e-poster. Hvis dette alternativet er deaktivert, Android varsle deg når du mottar en ny e-post.

 Tablet e-postvarsler

 I e-post, må du først trykke på menyknappen på programlinjen øverst til høyre på Application bar; Trykk deretter på "Kontoinnstillinger" og velg kontoen du vil. Bla til "e-postmeldinger" og trykk på den hvis av. Nå bare trykke "Velg ringetone" for å velge ringetonen du vil bruke for e-postvarsling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha