Anti-Crisis tips: hvordan å fylle bensin for effektiv tank å fylle vår bil

Hvis du vil lagre, i tillegg til å velge en god leie for ferie eller forretningsreise, eller van leie for flytting eller familie / gruppeturer, i dag kan vi tilby en rekke anbefalinger for å spare mest under tanking.

Drivstoff ikke bare går gjennom maksimere bruke mindre drivstoff, men også av hvor mye drivstoff i tanken bare vår bil, som noen ganger ikke kan tilsvare virkeligheten liter vi kjøper. Ingen leverandører rigget snakke, men for å delta på en rekke indisier aspekter som kan gjøre noe av bensin som la fordampe før den når tanken.

Triksene som vi i dag avslører for å optimalisere drivstoff sortiment avtale med to viktige kjennetegn ved brensel: dens tetthet og tendens til volatilitet. Slik at vi forstå, da den meget flyktig drivstoff, er det underlagt visse variabler av fordampning, slik at hvis vi forutsetter visse faktorer, som for eksempel varme eller trykkytelse er det verd å delvis av "luft".

Gjort innledningen, la oss komme inn mel: Den første anbefalingen går ved at vi fyller reservoaret i tidlig morgen, når temperaturen er lavere og drivstoff har en lavere tetthet. Bakken varmen gjør bensin, som ligger i underjordiske forekomster, har en tendens til å utvide, så hvis vi fylle tanken på dagen, på ettermiddagen eller i skumringen, er en liter drivstoff ikke akkurat en liter men noe lavere.

En annen indikasjon er ikke å presse dispenseren håndtaket til det maksimale, som trykket vi satt på den bestemmer hastigheten ved hvilken brensel strømmer gjennom slangen. Hvis vi fylle bensin nøye, slik at drivstoffet til å strømme langsomt, mindre damp og skape vår fylling vil være mer effektive. Sourcing slangene har eiendommelighet som returnerer til tanken damp, så hvis vi gjør bensin ut i høy hastighet, er en del av det omdannes til damp igjen bli oppslukt av slangen.

For alle vet at ikke er bra hast opp drivstoff våre kjøretøy for å hindre smuss som kan inneholde tanken når motoren, men det er en annen grunn til at det er bedre å fylle bensin jo mer du har i tanken. Fyll før nedre halvdel redusere mengden av luft som inneholder en faktor som i høy grad begunstiger fordampningen av brennstoffet. Dette er grunnen til tanken raffineritanker er utstyrt med flytende tak med separering av luft drivstoff minimalisere fordamping.

Til slutt, og så langt som mulig, ikke llenéis innskudd hvis du setter pris på at tankskip fyller tankene på bensinstasjonen eller bare gjøre det, fordi når du fyller drivstoff forblir inne og bunnsedimentene er fjernet , så vi risikerer å fyre skittent drivstoff.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha