Arbeide med Nuts

 Du kan enkelt lagre, shell, og toast nøtter i ditt eget hjem, alle uten å kjøpe et spesialverktøy.

 Noen nøtter er billigere på visse tider av året, og det er alltid gøy å hamstre når ting er på salg, men du ikke vil at de skal gå dårlig før du kan bruke dem. Visste du at du kan lagre notatene i fryseren? De vil holde i opp til ett år i fryseren hvis du holder dem i en ren kaffe kan med et plastlokk. Hvis du ønsker notater for baking eller nibble, bare ut av fryseren fjerne noen og la dem i romtemperatur i et par timer.

 Kastanjer steking i ovnen ... Vel, det er ikke den ting sangene er laget av, men det hjelper huden faller rett av. Slik gjør du:

  •  Legg en liten åpning i den sirkulære slutten av hver av flere kastanjer.
  •  Legg dem i en mikrobølgeovn-safe skål halvfull av vann.
  •  Varm bollen på høy i 3-4 minutter eller til koking.
  •  La vannet koke i et minutt, og slå av ovnen.
  •  La retten avkjøles i fem til ti minutter.
  •  Når vannet er kaldt nok, fjerne en kastanje om gangen og skall. Vannet vil holde de andre forsiktig til du kommer til dem.

 Advarsel: Alltid være ekstra forsiktig når oppvarming av væsker i mikrobølgeovn!

 Du trenger ikke en slegge eller en stor nøtteknekker å bryte åpne hardt nøtter bruk. Det er en enklere måte. Sett nøtter som valnøtter, paranøtter, pekannøtter, og i en mikrobølgeovn-safe skål med vann og dekk. Varm på høy før vannet koker. La koppen stå i mikrobølgeovnen til den er avkjølt litt, deretter renne. Du skal nå være i stand til å åpne skjell lett. Knekke dem over bollen eller synke til å absorbere overflødig vann.

 Visste du at du kan også toast nøtter og frø raskt i mikrobølgeovn? Alt du trenger å gjøre er å belegge mikrobølgesikker tallerken med et tynt lag med olje eller smør. Matlaging spray fungerer godt. Spre dine frø eller nøtter på plate og mikrobølgeovn på høy i tre eller fire minutter. Røring hvert minutt eller så. Når de begynner å bli brun, de er stekt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha