Arbeidsgiveren din kan be deg om å bruke bilen for personlig arbeid?

 Noen jobber, for eksempel salg, kreve at arbeidstakeren til å besøke kunder. Hvis selskapet gir deg en bil, er det ansvarlig for å betale alle avgifter knyttet til denne bilen. Hvis selskapet ikke gir en bil må du bruke din egen.

 Bruke kjøretøyet for virksomheten

 Din arbeidsgiver kan kreve at du bruker din egen bil i jobben, enten på en vanlig eller tilfeldig basis. I dette tilfellet, har du rett til refusjon av kjørelengde. Din arbeidsgiver vil vanligvis betale deg et beløp utpekt av mil, i henhold til standarden etablert av skattemyndighetene, for å dekke drivstoff, vedlikehold og slitasje på bilen.

 Hold nøyaktig oversikt

 Hvis du bruker bilen for virksomheten, holde nøyaktig oversikt for å sikre riktig refusjon og samsvar med IRS regler. Hold en logg over dato, kilometerteller ved begynnelsen og slutten av turen og formålet med hver tur. Noen selskaper tilbyr en GPS-enhet som vil spille inn denne informasjonen.

 Forsikrings Betraktninger

 Bruke kjøretøyet for virksomheten kan påvirke dine behov og forsikringsdekning. Kjører du for business hver dag, kan forsikringsselskapet kreve å foreta mer ansvarsforsikring. Men hvis du får inn i en ulykke mens du kjører din egen bil i jobben, det kan være dekket av forsikringen av din companyâ € ™ s.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha