Arbitrasjemuligheter for Day Traders i opsjonsmarkedet

 Alternativer danne grunnlaget for mange arbitrasjestrategier, spesielt for de dagen handelsfolk som jobber messen. Først mange ulike alternativer tilgjengelig, selv om den samme sikkerheten. De to hovedkategorier er puts, som satser på det underliggende aktiva pris, og diskusjoner, som bet på de underliggende aktivum prisøkninger.

 Setter og samtaler på samme sikkerhet kommer i mange forskjellige innløsningskurser, avhengig av hvor du ønsker å satse prisen går.

 Noen alternativer, kjent som amerikanske opsjoner kan innløses i til enhver tid mellom utstedelsesdato og utløps, og dere andre, kjent som De europeiske alternativer for å trene kun ved forfall. Med alle disse valgene, er advarselen arbitrageur bundet til å legge merke til noen prisforskjeller.

 Kanskje en dag handelsmann merknader at en dag at et selskap en stor kunngjøring, opsjons messer synes å anta at en noe høyere pris for aksjen enn der aksjen er faktisk handel.

 Han bestemmer seg for å kjøpe den underliggende aksjen, samt en grop; Han selger også en samtale med samme innløsningskurs og utløpsdato også. Denne strategien skaper en syntetisk effekt at den samme utbetalingen som shorting sikkerhet, noe som betyr at den næringsdrivende har trukket av en riskless arbitrage transaksjon.

 Han effektivt sikkerhets kjøpes billig i markedet og solgt til en høyere pris i opsjonsmarkedet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha