Aromaterapi Jasmine Scent

Jasmine er en blomst som tilhører familien av Oleaceae. Vanligvis har hvite blomster selv om noen arter kan ha gule blomster. Duften av jasmin er beæret over å være en av de mest dyrebare aromatiske essenser. En krukke med noen få milliliter jasmin eterisk olje selges til en høyere pris. 99% av de essensielle oljer av jasmin at vi er i er syntetiske. Vi kan finne ut lett på grunn av kjemisk lukt og søtlig hvis jeg som sin billig pris. Slik bruker jasmin eterisk olje aromaterapi være nok til å plassere 3 eller 4 dråper i diffuser.

Jasmine er kjent som kongen av blomster. I aromaterapi regnes det som en yang anlegg i henhold til klassifiseringen gjort Robert Tisserand, men hvis vi holder oss til tradisjonelle kinesiske læren duftende planter symboliserer kvinner. Det er en blomst styrt av månen og har alle kvaliteter av vannet element.

Terapeuter som bruker aromaterapi jasmin i sine egenskaper til å løse reproduktive problemer hos kvinner og lette fødsel. Foruten duften av sjasmin det er relatert til den generelle kvinnelige og subtile energi.

Jasmine avgir en sterk duft som påvirker den emosjonelle sentre. Av denne grunn duften er perfekt for parring ritualer. Aroma håpe på det og lage en skjerm på at aspekter av vår emosjonelle kroppen vi ønsker å endre, hjelper oss til å forbedre vår eksisterende forhold eller finne en ny partner.

Foruten oppløftende essens, avskaffe depresjon. Roer nervene og hjelper oss å komme bort fra bekymringer til å leve i nuet.

Duften er svært nyttig for avslapning av kropp og sinn. Vi tar en veldig dyp tilstand av avslapning ideelt sted for å komme inn meditasjon. Å inhalere duften vi kan få kontakt med den kosmiske energien.

Vi kan servere denne duften for å øke seksuell lyst som å puste inn duften lykkes i å skape mentale og fysiske tiltak for å oppnå seksuell opphisselse. Den kan også brukes til å behandle både mannlige og kvinnelige seksuelle dysfunksjoner.

Endelig viser at vi kan bruke jasmin eterisk olje for å fremme psykisk drømmer som kan hjelpe oss å bedre forstå det livet vi lever.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha