Artikkel Publikasjon: Viktige ting å vurdere i alle elementer

I mange av mine artikler og rapporter har jeg gjort omtale av betydningen av elementene har i våre nettsteder i dag. Ingen tvil, for forretnings- og Internett-selskaper utviklet. disse har vært uvurderlig. Det kan anses som enda et sentralt element i å generere stor fortjeneste fra disse virksomheter og bedrifter. Dette, fordi de har blitt et unektelig faktor i å generere trafikk til disse nettstedene.

Administrator eller eier av et nettsted som ikke vurdere bruken av artiklene i denne, kan være mangler en flott mulighet til å få de store fordelene at artiklene gir et nettsted. Vi kunne til og med si at det er en sløsing med gratis ressurser for lønnsom webside. Noen anser de elementene som "å drive trafikk til et nettsted kraft." Jeg anser det som en god vurdering av denne ressursen, tilgjengelig for eiere av en virksomhet eller bedrift på Internett.

Faktisk artiklene er en avgjørende faktor i å gi vår hjemmeside en høy rangering i resultatene av søkemotorer. Og, er det høyeste rangeringen av et nettsted, jo større mengde trafikk som kommer til det. Følgelig større sjanse for lønnsomhet for vår virksomhet.

Men vi bør ikke forvirre eller hastverk. Dette er ikke å mette vår nettside med artikler og elementer av forskjellig innhold. Det er visse krav som elementer bør ha for å oppfylle de formål av interesse. Uten slike krav, ville elementer som brukes på våre nettsider, være resultatløst, og de vil ikke gi fordelene søkt. Videre garanterer en velskrevet artikkel fangst av interesse for våre besøkende og kunder, og også trykt i dem et ønske om å komme tilbake igjen og igjen og ikke bare det, mest sannsynlig anbefale våre nettsider til andre. Følgende anbefalinger kan bidra til å gjøre vår artikkel, en nyttig i forbindelse med vår virksomhet. Jeg kan garantere deg, har disse tankene i hodet, kan det være svært gunstig for virksomheten din, når du bruker artikler på nettstedet ditt.

Ordene og setningene

Hva sier ekspertene: en artikkel må alltid fokusere på viktige ord og setninger. Hver gang en besøkende kommer til et nettsted, er ikke nødvendigvis "surfing" ved en tilfeldighet, som regel, er på utkikk etter noe spesielt. Hvis ja, denne navigatøren vanligvis bruke nøkkelord for å søke etter interesse Disse søkeordene er alltid relatert til hva de ønsker å finne.

Derfor er det viktig at artikkelen eller artikler som inneholder søkeord relatert til ditt nettsted. Hvis det er en nettside knyttet til regnskapsføring råd, for eksempel, bør artiklene håndtere dette problemet. Det er mange online verktøy som hjelper administratorer av nettsteder for å vite hvilke er de mest relevante søkeord for forskjellige områder eller nisjer er. Et slikt verktøy er Google søkeordverktøyet.

Tetthet av søkeord

Når du har identifisert de ord og uttrykk du trenger å bruke dem. Antall ganger at disse ord og uttrykk er brukt som bestemmer hva som er kjent som tetthet. En artikkel må ha gode "density" for "søkemotor" for å finne den. Det anses at en artikkel bør ha en tetthet på minst 10 til 15% i innholdet ditt, slik at motorene kan gi deg en god rangering i søkeresultatene. Det bør bemerkes at nettopp der ligger effektiviteten av artiklene på et nettsted, en høy rangering.

Til oppsummering, er tettheten antall ganger et søkeord eller uttrykket vises i en artikkel, hvor antall ganger avhengig av antallet av ord som inneholder artikkelen. Av tekniske grunner, må det være en balanse i antall ganger ordet eller uttrykket vises i teksten. For at det skal være effektiv, må tettheten hverken være for høy eller for lav. En meget høy tetthet, kan det være usmakelig for leseren, men enda verre for søkemotorer. Det blir "veldig dumt"; Videre kan en svært lav tetthet føre til at artikkelen for å bli ignorert av søkemotorer.

God kvalitet innhold

Effektiv bruk av artiklene er ikke å bare skrive en artikkel for å sette inn søkeord og laste det opp til Internett. En effektiv artikkelen må ha kvalitet, nyttig for leseren, for å tilfredsstille et behov eller flere materialer, og for å løse eventuelle problemer. Vær oppmerksom på at leseren har vedtaksmyndighet til å forlate lese vår artikkel og aldri komme tilbake til vår hjemmeside, men også kan "merke" vår nettside som en favoritt, og tilbake igjen og igjen og invitere andre besøk.

Derfor må våre produkter oppfyller to iboende mål på den ene siden, gi nyttig og rettidig informasjon til våre lesere, og på den andre, være stille holdt for å holde leserens oppmerksomhet gjennom lesing. Men, på samme tid, må elementene være "krydret" med riktig stavemåte og god grammatikk. Ikke undervurder etterretning av leseren. Dette settet med funksjoner vil gjøre folk, våre lesere stoler på oss og vårt arbeid. Vi informerer tilstrekkelig om saken at vi vil skrive til vårt omdømme som eksperter i ett eller flere felt, er ikke berørt. Vi må spare noen anstrengelser for å gjøre folk tror på oss og i fremtiden til å kjøpe våre produkter.

Linker Artikler

Dette er, om du vil, primærnøkkelen, effektiv bruk av artikler, lenker som fører leseren til et sted som er av avgjørende betydning for oss. Hvis hensikten med vår avis er å markedsføre et produkt, ingen tvil, eller lenker vil henvise våre lesere til siden eller salg brev der produktmarkedsføring, enten vår eller hvilket som helst program som vi er tilknyttet.

I mange tilfeller er hensikten å ikke gjøre en umiddelbar salg, men vi ønsker å øke vår abonnent listen, og derfor inviterer vi våre lesere til å abonnere på et nyhetsbrev eller ezine, i så fall, vil koblingen henvise dem slik at den ønskede siden derfra, abonnere på vår liste.

Hvis du planlegger å publisere artikler på din egen blogg eller hjemmeside, kan du velge eller strategiske steder for å plassere sine lenker, men hvis du planlegger å publisere en artikkel katalog "eller annet som ikke er deres, hva som skal rapporteres betingelsene og steder må publisere. Vanligvis er slutten av stedet skjebne artikkelen en seksjon som heter "ressurs-boksen" der du kan la dine personlige data og koblingen du ønsker å fremme. Sørg for lagt vilkårene fastsatt av eier of'directorio "fordi unnlatelse av å gjøre dette kan utsette deg til å publisere sin artikkel.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta oppdatert informasjon om Internett-bedrift. Besøk Tekniske lærere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha