Aspekter å forebygge fedme invantil

En av bekymringene til dagens samfunn er det økende antall mennesker i alle aldre som er overvektige. Fra barndommen, kan vi sikre at våre barn føre en sunn livsstil for å forebygge overvekt og fedme tidlig i livet kan krype inn i voksenlivet.

Det er visse situasjoner som kan stimulere til å spise mer enn nødvendig, og legger kalorier sakte og gjør at våre barn har en høyere risiko for å utvikle fedme, med helsemessige komplikasjoner som dette kan medføre.

Dette er noen av disse hverdagslige situasjoner som vi bør ta vare å begrense eller ikke ofte oppstår:

Å spise mens du gjør noe annet. I slike situasjoner er det lettere å ikke innse at vi er fornøyd. I tillegg bør du spise familie chatting uten distraksjoner utenfor vår samtale, en tid til å nyte våre barn. Ta en standard er et meieri dessert eller kake etter et normalt måltid, inkludert dessert frukt. Prøv å ta bare tørsteslukk saft eller brus. Drikkevann er en enkel fedme forebygging. Da vi begynte å gå på kino som en familie, må vi hindre "vanlige" er å gå på kino med masse popcorn, brus og godteri. Spise ute i helgene gi etter for fristelsen til å spise mer enn vanlig, ber om flere menyer At "normal" er at alle barnas feiringer inkluderer en pose med godteri, brus og salt snacks. Her er noen alternativer vi forlate poser med godbiter. Gjøre flere turer til kjøleskapet ut av kjedsomhet eller angst, plukke sjokolade, godteri eller noe mat. Ikke gjør en tilstrekkelig mengde mosjon, og også bruker mye tid foran konsollen, datamaskin eller TV. Det er kjent at fysisk trening er bedre enn dietter barndommen fedme, så vi må ikke overse dette aspektet. Vi forlater dere noen tips så de er ikke hele dagen klistret til skjermene. Peck i stedet for å spise når du er sulten. Utilstrekkelig inntak av frukt og grønnsaker. Det ville være tilrådelig å inkludere fem frukt og grønnsaker om dagen i barnemenyen. Velg et meieri dessert i stedet for frukt, noe som kan være greit innimellom, men det fjerner et stykke frukt om dagen hvis det noen gang gjør. Ta frokostblandinger som gir store mengder sukker eller sjokolade eller legge til dem. Vi vet at ikke alle frokostblandinger er sunt, og mange har overskytende sukker og mettet fett. Misbruk av brød og kaker for snacks eller lunsjer midt morgen.

Det er klart at på grunn av tidvis vi ser i noen av disse situasjonene våre barn vil være overvektige, men de er situasjoner rutinemessig oppleves som en regel, spesielt hvis flere av dem akkumuleres, kan oppmuntre overvektig.

Vi forebygge fedme fra barndommen også advare ulike sykdommer forbundet med overvekt og våre barn vokse sunnere og unngå slike situasjoner som kan fremme fedme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha